Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple Siri hacket til at styre Plex mediecenter - FlatpanelsDK

Apple Siri hacket til at styre Plex mediecenter

29 Nov 2011 | Rasmus Larsen |

Siden Apple lancerede Siri, den personlige stemmeassistent til iPhone 4S, er der gået sport i at hacke adgangen til Siri, så funktionaliteten kan porteres til andre enheder – ikke kun Apples egne. En udvikler har nu kombineret Siri med Plex mediecenter-software, så det hele kan styres med tale.

Apple Siri på Plex mediecenter

Plex er en mediecenter-løsning til Mac, PC’er og senest Smart TV, der samler alle brugerens mediefiler i form af video, musik og billeder og giver adgang til dem på tværs af forskellige enheder. Siri er derimod Apples nye stemmestyrede assistent, der ikke blot reagerer på stemmekommandoer, men også forstår meningen i talte sætninger.

Apple Siri kan reagere på tale og forstå konteksten
Apple Siri kan reagere på tale og forstå konteksten


En udvikler har kombineret de to systemer, så han via sin iPhone 4S med Siri, kan styre sit mediecenter med Plex. Han siger eksempelvis ”Play the latest episode of Myth Busters”, hvorefter mediecenteret reagerer og påbegynder afsnittet få sekunder efter.

Rent teknisk er løsningen baseret på Proxy-server, som snyder Apples servere til at tro, at forespørgslerne er legitime. Siri er nemlig opbygget omkring en server-løsning, så alle forespørgsler fra brugerne sendes til Apples servere, som derefter vælger den bedste respons.

Netop Siri forventes at blive en integreret del af Apples kommende fladskærms-Tv. Men nu har en udvikler altså taget sagen i egen hånd. Se selv en demonstration i videoen herunder.



Hvad mener du om muligheden for at styre dit Tv via tale?

Opdatering: Her er en anden sjov Siri-video, hvor brugeren har fået Apple Siri til at styre Tv-kanalerne og fungere som interaktiv Tv-guide:



- Kilde: Hjaltij, via recordere.dk

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |