Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPanasonics nye 3D-briller er verdens letteste - FlatpanelsDK

Panasonics nye 3D-briller er verdens letteste

02 Aug 2011 | Rasmus Larsen |

Billeder og oplysninger omkring Panasonics tredje generation af 3D-briller er blevet frigivet. De nye 3D-briller er verdens letteste ifølge Panasonic, der planlægger at præsentere brillerne på IFA 2011 udstillingen i Berlin til september. 3D-brillerne vil være baseret på den åbne M-3DI standard, så de kan bruges på andre 3DTV.

Panasonics 3. generation af 3D-briller

Panasonic introducerede deres første 3D-briller i forbindelse med lanceringen af VT20 i begyndelsen af 2010. I september 2010 introducerede Panasonic deres 2. generation af 3D-briller og på IFA 2011 i Berlin til september vil Panasonic afsløre deres 3. generation af 3D-briller.

Brillen kommer i 3 forskellige farver og tre forskellige størrelser (small, medium og large). Den mindste variant kaldes TY-EW3D3SW, medium kaldes TY-EW3D3MW og large kaldes TY-EW3D3LW. 3D-brillerne vejer ekstremt lidt og det oplyses, at small/medium-brillerne vejer blot 26 gram, mens large-varianten vejer 27 gram (de nuværende vejer 38 gram). Panasonic hævder derfor også, at det er verdens letteste 3D-briller.

Panasonics nye 3D-briller er lettere. De kommer i tre størrelser og tre farver
Panasonics nye 3D-briller er lettere. De kommer i tre størrelser og tre farver


Panasonic har inkorporeret et nyt genopladeligt batteri med turboopladning. Vha. USB-porten på Tv’ets bagside, kan 3D-brillerne give 3 timers 3D-underholdning på en 2-minutters opladning. En fuld opladning tager 30 minutter og giver 25 timers underholdning. Linserne lader til at være en smule større, men vi kan ikke bekræfte denne information. Panasonic bekræfter dog, at linserne er tyndere og lader mere lys passere igennem.

Panasonics nye 3D-briller er tilmed de første, som er baseret på den åbne M-3DI standard, som Panasonic har nævnt et par gange før. Det betyder, at 3D-brillerne kan bruges på andre producenters 3D-fladskærme, såfremt disse også understøtter M-3DI.

Endeligt har Panasonic indbygget en 2D-funktion, hvilket tillader, at en gruppe mennesker alle kan nyde samme film eller spil, men selv bestemme om de vil se 2D eller 3D.

Panasonics nye 3D-briller bliver lanceret til september og vil koste 10.000 yen eller hvad der svarer til 90 Euro.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |