Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSony gør klar til Wimbledon i 3D med ny ”Balls”-reklame - FlatpanelsDK

Sony gør klar til Wimbledon i 3D med ny ”Balls”-reklame

24 Jun 2011 | Rasmus Larsen |

Kan du huske Sonys ikoniske Bravia Tv-reklamefilm fra 2005 med hoppebolde, der fyldte gaderne i San Francisco? Sony har nu skudt reklamen på ny, men denne gang med tennisbolde, der slippes fra i Wimbledons gader nær London. Hele affæren er et led i Sonys opbakning omkring Wimbledon tennis-turneringen, som sendes i 3D.

Wimbledon i 3D

Finalerne fra den prestigefyldte Wimbledon tennis-turnering sendes i år i 3D i udvalgte biograferne rundt omkring i verden. Engelske BBC har også meldt, at de vil sende den ud til det engelske folk på BBC HD-kanalen.

Sony Balls reklamefilm
Sonys nye reklame-film domineres af tennisbolde

Sony er en af sponsorerne og Sony har til hensigt at promovere 3D i samme forbindelse. Det er også Sonys 3D-kameraer der anvendes til at filme kampene. For at promovere Sonys 3D-fladskærme og Wimbledon finalerne i 3D, har Sony skabt en ny version af deres ikoniske reklamefilm, der skabte stor opmærksomhed i 2005. Dengang var det hoppebolde, der fyldte gaderne i San Francisco. Denne gang er det belejligt nok tennisbolde, der hopper gennem gaderne. Se selv den nye ”Balls”-reklamefilm herunder.

Wimbledon-finalerne spilles lørdag d. 2. juli og søndag d. 3. juli. Endnu ingen danske Tv-stationer har meldt ud omkring en sendeplan i 3D. Se også den oprindelige ”Balls”-reklamefilm herunder.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |