Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRygter omkring Apple fladskærms-Tv tager til - FlatpanelsDK

Rygter omkring Apple fladskærms-Tv tager til

21 Apr 2011 | Rasmus Larsen |

Vi skrev, at Apple muligvis arbejder på et fladskærms-Tv tilbage i juli 2010. Siden da har Apple bevæget sig ind i Smart TV-branchen med deres nye Apple TV-boks og nu blusser rygtet om at Apple også er på vej med et fladskærms-Tv op igen – måske allerede i 2011. Det melder en analytiker.

Fladskærms-Tv fra Apple?

Hvis du har fulgt med i Apples seneste produktlanceringer, ved du også, at der ofte sættes en ret massiv rygtemølle i gang forinden. Forud for lanceringerne er der altid kraftige indikationer på, at der er noget på vej – folk kender blot ikke de konkrete detaljer.

Apples nye Apple TV
Apples TV-boks kan måske finde vej ind i en fladskærm


Der er gennem en del måneder været tale om, at Apple er på vej med et fladskærms-Tv. Konsensus har været, at det ikke kommer lige med det samme. Analytikeren Brian White fra Ticonderoga Securities melder imidlertid nu om, at han har set kraftige indikationer, der peger på, at Apple er ved at forberede et Smart TV.

Lanceringen af Apple TV-boksen forventes at være en forløber. Brian White siger:
- "Our research suggests this Smart TV would go well beyond the miniature $99 second-generation Apple TV that the company released last fall and provide a full-blown TV product for consumers”

Brian White fortsætter og siger, at det allerede kan blive en realitet i slutningen af 2011, selvom det dog kan blive udskudt til 2012. En anden analytiker, Gene Munster fra Piper Jaffray, der følger Apple tæt, har gentagne gange peget på samme scenarie med en indikation af, at Tv’et lander i 2012. Selveste New York Times, der har vist sig som en yderst pålidelig kilde mht. Apple produkter, har omtalt historien.

Apples succesfulde økosystem, der dækker over både musik og video, forventes at være det element, som skal gøre fladskærmen succesfuld. Apple har tidligere vendt mobilmarkedet på hovedet med deres fokus på internettets muligheder og Apps. Samtidig forventes det, at Tv’et vil få indbygget AirPlay, så der kan streames musik, billeder og video fra alle Apples enheder såsom iPad, iPhone osv. direkte til fladskærmen.

Indtil videre er der stadig tale om rygter, men et fladskærms-Tv fra Apple har nu efterhånden støtte fra flere parter. Hvad tror du?

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |