Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG viser 47” gennemsigtig LCD med multi-touch - FlatpanelsDK

LG viser 47” gennemsigtig LCD med multi-touch

13 Apr 2011 | Rasmus Larsen |

Samsung startede for nylig masseproduktionen af gennemsigtige LCD-paneler og nu melder LG sig ind i kampen med en prototype af et 47-tommer gennemsigtigt LCD-panel, som også har berøringsoverflade.

FlatpanelsDK kører i disse dage et stort HDTV Tema, hvor vi sætter fokus på HDTV, digitalt Tv, priser på Tv-pakker, TV2s udvikling og de mange nye muligheder på internettet.


LGs gennemsigtige 47" LCD

Samsung og LG konkurrerer ikke kun på salg af fladskærme; de konkurrerer også om at være den mest innovative producent på markedet. I øjeblikket forsøger de to at fremvise de mest imponerende gennemsigtige LCD-paneler. Samsung har allerede startet masseproduktion, mens LG har en ny innovativ 47-tommer prototype klar.


LGs 47” transparente LCD


47-tommer panelet er gennemsigtigt og understøtter multi-touch; altså berørings vha. fingerspidserne. Panelet bygger på LGs egen IPS-teknologi, som sikrer blandt andet brede betragtningsvinkler. Endeligt er panelet i Full HD-opløsning på trods af, at det er gennemsigtigt. Se videoen nedenfor for mere information.



LG forestiller sig, at de kan sælge denne type skærme til blandt andet shoppingcentre, butikker og som andre typer digitale skilte. På nuværende tidspunkt har LG dog ikke meldt ud om konkrete planer for at starte en masseproduktion af skærmene.

Kilde: OLED-display.net

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |