Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple lancerer HDMI-adapter til iPad og iPhone - FlatpanelsDK

Apple lancerer HDMI-adapter til iPad og iPhone

08 Mar 2011 | Rasmus Larsen |

I forbindelse med lanceringen af Apples nye iPad 2, annoncerede Apple også en ny HDMI-adapter, som gør det muligt for brugere at forbinde deres iPad, iPod eller iPhone til et fladskærms-Tv via HDMI. Apple kalder den for Digital AV Adaptor og det er første gang det bliver muligt at tilslutte Apples enheder til en fladskærm på denne måde.

iOS på din fladskærm

Med Apples anden generation af den populære iPad, frigives også en ny AV-adapter med HDMI. Selvom det officielt er iPad 2 tilbehør, kan adapteren også bruges på iPad 1, iPod og iPhone-enheder, og giver derved brugerne mulighed for at vise billedet fra de mindre iOS-enheder på en fladskærm eller en projektor.

Apple HDMI adapter
Apples Digital AV adapter


Adapteren er rettet mod private brugere, der ønsker at afspille film eller vise indhold fra deres fra deres iOS-enhed på et stort Tv ligesom den også er rettet mod erhverv, hvor iPad nu i højere grad kan bruges som præsentations-værktøj i forbindelse med møder eller konferencer.

Adapteren spejler billedet fra iOS-enheden og har et 30-bens Apple stik i den ene ende og en HDMI / USB-adapter i den anden ende. Et separat HDMI-kabel er også påkrævet.

Apple HDMI adapter
Apples Digital AV adapter


Apple iPad 2 understøtter Full HD (1080p) via den nye adapter, men selve filmafspilningen på enheden er begrænset til maksimalt 720p. Andre kompatible iOS-enheder inkluderer iPhone 4, iPod Touch og den første iPad,d er alle maksimalt understøtter 720p med HDMI-adapteren.

Apples Digital AV Adaptor koster $39 dollars i USA og bliver tilgængelig d. 11. marts 2011. Det forventes at den bliver tilgængelig d. 25. marts i Danmark – samtidig med iPad 2. Hold øje med www.apple.dk for mere information.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |