Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCanal Digital øger HD kapacitet og gør 3DTV klar - FlatpanelsDK

Canal Digital øger HD kapacitet og gør 3DTV klar

02 Nov 2009 | Rasmus Larsen |

Følg vores store 3DTV Tema her på FlatpanelsDK. Temaet vil indeholde indsigtsartikler, blik ind i 3D projektorrummene, udsigter til 3DTV fladskærme i 2010 og et stort interview med Panasonic

Med opsendelsen af THOR 6 satellitten i går sent på aftenen den 29. oktober markerede Canal Digital Danmark sin førerposition på markedet for HD-kanaler. Opsendelsen betød nemlig, at der fremover vil være endnu mere kapacitet til nye HD-kanaler, som ikke bare vil komme de kvalitetsbevidste forbrugere til gode, men også lægge fundamentet for fremtidens tv - 3DTV.

13 HD-kanaler er, hvad danske tv-seere indtil nu har haft mulighed for at se. Men dette billede vil snart ændre sig, hvis det står til Canal Digital. Med opsendelsen af THOR 6 -satellitten tager Canal Digital et vigtigt skridt som den udbyder, der kan tilbyde flest HD-kanaler på det danske marked. Dermed kan Canal Digitals kunder se frem til flere kanaler med ekstrem høj opløsning, et knivskarpt billede og en fantastisk lydkvalitet.

Canal Digital øger HD kapacitet og gør klar til 3D HDTV
Canal Digital øger HD kapacitet og gør klar til 3D HDTV


- "Med endnu en satellit på himlen udvider vi vores muligheder og kapacitet, så vi kan levere flere HD-kanaler til vores kunder. Vi lægger ikke skjul på, at vi satser på at levere den højeste kvalitet på markedet - og det er HDTV. Hos Canal Digital går vi efter at kunne levere alle typer tv-programmer i HD lige fra sport over kultur til underholdning," siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationschef hos Canal Digital.

Med den nye satellit åbnes der også op for det tv-format, der kommer længere ude i fremtiden. 3DTV er det format, man akkurat nu forventer, skal tage over en gang i fremtiden, når udviklingen er til det. Også denne opgave ruster Canal Digital sig til.

Canal Digital øger HD kapacitet og gør klar til 3D HDTV
Canal Digital øger HD kapacitet og gør klar til 3D HDTV


- "Udviklingen inden for vores område løber hurtigt og akkurat nu arbejdes der på at skabe 3DTV. Vi følger nøje med i udviklingen af 3DTV og ser frem til, at teknologien bliver så god, at den kan bruges til vores kunder. Samtidig betyder opsendelsen af THOR 6, at vi har kapacitet til at håndtere denne type kanaler også. Men indtil 3DTV bliver realiserbar, satser vi koncentreret på HDTV," siger Catja Middelboe Andersen.

Canal Digital er førende inden for HD-kanaler i Danmark i dag og tilbyder i alt 13 HDTV kanaler. Læs mere om de forskellige tv-pakker og tekniske specifikationer, der kræves for at modtage HD-kanaler, på www.canaldigital.dk.

Se også videoen af opsendelsen herunder:

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |