Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple OLED koncept - FlatpanelsDK

Apple OLED koncept

29 Jun 2009 | Rasmus Larsen |

Følg med i vores store OLED tema, hvor vi anmelder verdens første OLED-TV og præsenterer spændende og innovative OLED koncepter. Se hele OLED Temaet her

Selvom produktet ikke er konkret og konceptet er udviklet af Nuno Teixeira, er dette Apple iView OLED-koncept ret interessant. Det er en kurvet skærm, der giver både billedmæssige og funktionsmæssige muligheder.

Apple iView
Apple iView OLED koncept


OLED giver nogle muligheder for helt nye skærmkoncepter. F.eks. bøjede skærme, som denne Apple iView koncept-skærm. Den let buede front skal angiveligt supplere øjets naturlige kurvatur – hvis skærmen vel og mærke bliver stor nok.

Apple iView
Apple iView OLED koncept


Manden bag konceptet Nuno Teixeira har hentet sin inspiration i OLED teknologien og Apple iMac koncept. Designet er udført i den velkendte Apple hvid og i bunden af skærmen, sidder en gennemsigtig ramme med et Apple logo midtfor.

Apple iView
Apple iView OLED koncept


Bemærk, at der på siden af sidder en fjernbetjening, som kan gemmes i skærmens ramme, når den ikke anvendes. I midten af skærmens rammer finder man et lille indbygget webcam og på skærmens bagside, sidder der en supplerende skærm, som kan bruges til at vise indhold til personer, der sidder over for en. Der er tilmed et webcam på skærmens bagside, så man også kan holde øje med personen.

Apple iView
Apple iView OLED koncept


Der er udelukkende tale om et koncept på nuværende tidspunkt, men fremtidens OLED teknologi muliggør sådanne kreationer. Indtil da kan vi vente med spænding.

Følg også vores store OLED Tema

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |