Til al snak om Apple TV - Apple's medieboks til tv-skærmen

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#330479
Hvis man beder om det i kommentarfeltet gnubber Tim Cock sin diller på æsken før han pakker den ned.
#330618
Der vil være samme belastning på kablerne, da det er billedet, som er problemet, så det giver mening at have kabler af mindst samme kvalitet. Reelt er der dog ikke noget, som den nye ATV 4K sender ud, som ikke ville kunne sendes med HDMI 2.0 og der er ikke behov for at køre chroma på 4:4:4 den, så båndbredden burde kunne holdes i et niveau, som kan trækkes med anstændige 2.0 kabler.
#330628
haevneren skrev: 5. maj 2021, 19:25 Tak for svaret Torben. Dejligt uddybet.

Vil det sige at disse to kan bruges? Udover prisen, hvorfor så den ene fremfor den anden? På forhånd tak for svaret.

https://www.av-cables.dk/hdmi-4k-kabel/ ... l-2-m.html

https://www.av-cables.dk/hdmi-4k-kabel/ ... l-2-m.html
Hvorfor vil du betale 1500,- for et lækkert Apple Tv, og så lede efter det billigst mulige kabel til det? Du skal da have det bedste fra starten, og ikke lede internettet igennem for at finde et til 30 kroner
#330629
Hvis det virker, så virker det. HDMI-kabler behøver ikke være dyre eller smarte.
#330631
Køb dem og se om de virker. Så korte HDMI-kabler behøver ikke koste noget videre.
#330642
Jeg havde lidt problemer med Apple-Tv da jeg brugte et no-name HDMI-kabel til at starte med. Men da jeg ikke gad at forsøge mig frem, købte jeg bare det bedste jeg kunne få i den butik jeg var. Det blev så til et "Supra" HDMI kabel, som det her:
https://www.av-cables.dk/hdmi-kabler/su ... l-1-m.html

Det var vist ikke Host Av-Cables jeg købte dengang. Mener jeg gav 299,-

MEN... Fra et kabel der er "godt nok" til "Det bedste" er der ingen forskel. Spørgsmålet er, hvad der er godt nok til Apple-Tv.
Apple-Tv og Mac ER generelt sarte overfor ringe kabler, så jeg gad ikke lede internettet igennem for at spare lidt penge.

Det er også rart at vide at man har godt grej, og at evt. forstyrrelser i hvert fald ikke skyldes ens egne kabler.

Nå, men 350,- for et HDMI-kabel er ikke nødvendigt, så køb et fra f.eks. Lindy: https://www.av-cables.dk/hdmi-4k-kabel/ ... l-1-m.html
#330643
Jeg har købt https://www.harald-nyborg.dk/produkt/pr ... abel-2-m-1 de seneste par gange og har ikke haft problemer med dem af nogen art.

https://hdmi.org/spec/premiumcable

Så vidt jeg ved (ret mig gerne, hvis jeg tager fejl) er der endnu ingen certificering af Ultra High Speed HDMI-kabler, så når nogen skriver 48Gbps og hvad dertil hører i en produktbeskrivelse, skal det måske tages med et gran salt(?)

Jeg ville selv tage et certificeret High Speed kabel i stedet for et ucertificeret Ultra High Speed kabel - i hvert fald når det drejer sig om Apple TV 4K.

...

Lige hvad https://www.av-cables.dk/hdmi-4k-kabel/ ... l-2-m.html angår:

Der står intet om, at dette specifikke kabel er certificeret af hdmi.org eller at det understøtter 18Gbps, så hvad betyder mon "Kablet er testet og godkendt på en HDMI certificeret fabrik"?

Er det en fabrik, som producerer certificerede kabler og ved siden af producerer billigere kabler, som de ikke vil sende gennem den officielle proces? Det lyder mest af alt som en omgang tom markedsføring.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 48