Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Planlægger du at tegne abonnement på Paramount+

#327952
Paramount+ lanceres som streamingtjeneste i Danmark den 25. marts. Det er med indhold fra Paramount Pictures, CBS, MTV, Comedy Central, Nickelodeon og Smithsonian.

Paramount+ får nyt 'Star Trek' & 'Frasier', op til 4K Dolby Vision, pris på 59 kr/md.
Dansk Paramount+ chef: Vi går i direkte konkurrence med alle

Hurtig premiere på biograffilm er foreløbigt kun for USA. CNET skriver, at der ikke er meget indhold i 4K HDR (og vi må se om danskerne overhovedet får noget ved lancering) og at der er 3 samtidige streams: https://www.cnet.com/news/paramount-plu ... nd-disney/

Herunder ses app'en (til Apple TV). Lidt flere screenshots fra app:
iOS/tvOS: https://apps.apple.com/ca/app/cbs-all-a ... rm=appleTV
Android: https://play.google.com/store/apps/deta ... n_US&gl=US
Vedhæftede filer
1286x0w.jpg
1286x0w.jpg (95.89 KiB) Vist 6221 gange
#327967
Hmm det virker som om at de ikke rigtigt tror på det udenfor USA. Vi får ikke de fremskyndede premierefilm, ingen 4K (??) og generelt ikke noget, der trækker overskrifter. Mange af deres film ligger også andetsteds og ser da ikke ud til lige at forsvinde.

Eller er det bare mig?
#328669
kabri skrev: 8. mar 2021, 11:08 Hmm det virker som om at de ikke rigtigt tror på det udenfor USA. Vi får ikke de fremskyndede premierefilm, ingen 4K (??) og generelt ikke noget, der trækker overskrifter. Mange af deres film ligger også andetsteds og ser da ikke ud til lige at forsvinde.

Eller er det bare mig?
Paramount kan sandsynligvis ikke fremskynde premierefilm i Danmark uden samtidig at bryde diverse kontrakter med distributører.

Tror Paramount+ får en svær start. Disney har de kæmpestore franchises, og det var ret klart fra starten hvorfor, at man skulle tegne abonnement. Den situation ser jeg ikke Paramount være i.
#328676
Jeg bliver bekymret for om Paramount+ bliver 50Hz, nu hvor de jo har en kanal med tonsvis af den slags bæ i forvejen.
#328699
Deres bokse kan jo kun sende 50Hz ud, så der er ingen grund til at tro andet.
#328772
Det bliver højst til en måned af gangen i den udbyder-shuffle jeg har kørende efter hvad jeg skal se (mit eneste faste abonnement er Netflix), når og hvis der ligger en serie jeg bare må se og det er der den ligger.
#328775
Mine eneste faste abonnementer er også Netflix og Hulu.