Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#319456
Nyt på Disney+ i oktober 2020

Billede

Tilmelding til dansk Disney+ sker på disneyplus.com/dk.

Der er inkluderet indholdsbeskrivelser for de titler, hvor Disney har medsendt dem.


Aladdin - 2. oktober

The Right Stuff - 9. oktober
3, 2, 1... AffyringHvad kræver det at være den første? Ville du sætte alt på spil? Hvordan er legender opstået?Det er spørgsmål, vi stiller i den nye National Geographic serie over otte episoder, der kaster et helt nyt, friskt blik på det, der skulle blive USA’s første “realityshow”, hvor ambitiøse astronauter og deres familier øjeblikkeligt bliver kendisser i en konkurrence om penge, berømthed og udødelighed.
Leonardo DiCaprio og Jennifer Davisson er producere.

Clouds - 16. oktober
Clouds er den sande historie om Zach Sobiech, en musikalsk 17-årig, der lever med en meget sjælden form for knoglekræft (osteosarkomer). I filmen følger vi Zachs rejse og forløb i hans år som ”senior” i gymnasiet, hvor han forsøger at finde rundt i kompleksiteterne omkring kærlighed, venskab, familie og det at efterlade en musikalsk arv.

Meet the Chimps - 16. oktober
Meet the Chimps tager seerne med bag kulisserne og det hemmelige liv i det største og mest unikke fristed i verden for vilde dyr – Chimpansefristedet – et fire km2 stort tilflugtssted, der er placeret dybt i det skovfyldte hjerte af Louisiana og er hjem for flere end 300 chimpanser. Dokumentaren er fortalt af den Emmy Award-vindende skuespiller Jane Lynch og er en serie på i alt seks afsnit af National Geographic. Her følger man alle op-og nedture hos den ekstraordinære gruppe chimpanser, der får muligheden for at få en ekstra chance i livet af personalet, hvis dedikation, medfølelse og engagement for dyrene ikke kender nogen grænser. Gennem en gnidningsløs blanding af naturhistorie og observations- dokumentaristisk filmskabelse placerer Meet the Chimps chimpanserne – seriens omdrejningspunkt – i centrum. Det er et drama fra det virkelige liv med et fuldt følelsesmæssigt sortiment. Den giver uovertruffen adgang til alt, hvad der sker i ‘Chimpansefristedet’ – herunder madkamp, alliancer, romantik, ‘bromances’, tårer, raserianfald, højforræderi og hjertesorg.

Ever After: A Cinderella Story - 16. oktober

Fremad (originaltitel: Onward) - 23. oktober
Fremad melder sin ankomst på Disney+ den 23. oktober. Så gør dig klar til at dykke ned i forstads-fantasiverdenen og lad Disney og Pixar introducere dig for to teenager-elverbrødre, der går i gang med en ekstraordinær søgen for at finde ud af, om der stadigvæk findes lidt magi derude...

Der var engang en snemand - 23. oktober
Den tidligere ufortalte oprindelseshistorie om Olaf, den uskyldige og indsigtsfulde, sommer- elskende snemand, der smeltede hjerter i Frost, der modtog en Oscar i 2013 for bedste animerede spillefilm, og dens opfølger fra 2019, bliver afsløret i den spritnye Walt Disney Animation Studios animerede kortfilm Der var engang en snemand.
I filmen følger man Olafs første skridt, da han bliver vakt til live og søger efter sin identitet i de snedækkede bjerge udenfor Arendelle.

Disney Gallery: Star Wars – The Mandalorian - 23. oktober

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children - 23. oktober

Poppers pingviner - 23. oktober

The Mandalorian ny sæson - 30. oktober (ugentligt)
The Mandalorian og the Child fortsætter deres rejse. Her kommer de ansigt til ansigt med fjender og samler allierede på deres tur gennem en farlig galakse i den tumultariske æra efter Det Galaktiske Imperiums sammenbrud. På rollelisten for The Mandalorian finder man Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers og Giancarlo Esposito. Instruktørerne af den nye sæson inkluderer Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed og Robert Rodriquez. Skaberen Jon Favreau er producer sammen med Dave Filoni, Kathleen Kennedy og Colin Wilson, mens Karen Gilchrist er co-producer.

Big Hero 6 sæson 2 - 30. oktober
#320875
Nyt på Disney+ i november 2020

Billede

Tilmelding til dansk Disney+ sker på disneyplus.com/dk.

Der er inkluderet indholdsbeskrivelser for de titler, hvor Disney har medsendt dem.


Mickeys vidunderlige verden
Mickey Mouse og hans venner kommer til Disney+ i en helt ny serie af animerede kortfilm, ”Mickeys vidunderlige verden”. Den nye originale Disney+-serie er skabt af holdet bag Disney Channels Emmy Award-vindende korte ”Mickey Mouse”- tegnefilm og får premiere på Mickeys fødselsdag, onsdag den 18. november. Det er intet andet end gak og løjer for Mickey og hans bedste venner – Minnie, Anders, Andersine, Fedtmule og Pluto – når de drager ud på deres største eventyr til dato. De skal navigere gennem en vild og skør verden fuld af overraskelser, hvor Disney-magien gør det umulige muligt.
Onsdag den 18. november Nye afsnit ugentligt hver fredag


Lady og Vagabonden
I Disney+’s ”Lady og Vagabonden”, en tidsløs genfortælling af den animerede klassiker fra 1955, drager en forkælet hund og en hård men elskelig herreløs hund ud på et uventet eventyr. På trods af deres forskelligheder kommer de tættere på hinanden og opnår en fælles forståelse af værdien af et hjem.
Fredag den 20. november


Noelle
I Disney+’s julekomedie ”Noelle” er Kris Kringles datter fuld af julestemning og juleglæde, men hun kunne godt tænke sig at gøre noget ”vigtigt” ligesom hendes elskede bror Nick, som denne jul tager over efter deres far. Da Nick er ved at knække som en honningkage under presset, foreslår Noelle, at han tager en pause og tager væk. Men da han ikke kommer hjem, må Noelle finde sin bror og bringe ham hjem i tide for at redde julen.
Fredag den 13. november


LEGO Star Wars Holiday Special
I “LEGO Star Wars Holiday Special” genforenes Rey, Finn, Poe, Chewie, Rose og droider til en glædelig fest på Livsdagen. Rey tager af sted på et nyt eventyr sammen med BB-8 for at opnå en dybere forståelse af Kraften. I et mystisk Jedi- tempel bliver hun kastet ud i et eventyr på tværs af tidslinjer gennem elskede øjeblikke fra Star Wars’ filmiske historie, hvor hun kommer i kontakt med Luke Skywalker, Darth Vader, Yoda, Obi-Wan og andre ikoniske helte og skurke fra alle ni film i Skywalker-sagaen. Men når hun tilbage i tide til Livsdagsfesten, og lærer hun den sande betydning af julestemning?
Tirsdag den 17. november


Black Beauty
I den moderne genfortolkning af Anna Sewells tidsløse klassiker følger vi Black Beauty; en vild hest fra det amerikanske vilde vesten. Fanget og ført væk fra sin familie bliver Beauty bragt til Birtwick Stables, hvor hun møder den livlige teenagepige Jo Green. Beauty og Jo opbygger et ubrydeligt bånd, som bærer Beauty gennem forskellige kapitler, udfordringer og eventyr af sit liv.
Fredag den 27. november


The Real Right Stuff
Næsten seks årtier efter NASA sendte sin første astronaut i rummet og genoprettede verdens tro på det amerikanske rumprogram rejser Disney+ tilbage til begyndelsen af æraen for det risikofyldte rumkapløb med premieren på “The Real Right Stuff” fredag den 20. november.
“The Real Right Stuff” fortæller den bemærkelsesværdige sande historie om nationens første astronauter, de originale Mercury 7, og bruger klip fra hundredvis af timers arkivfilm og radioudsendelser, interview, hjemmevideoer og andet sjældent materiale, hvoraf dele aldrig er set før, til at katapultere seerne tilbage til slut-1950’erne. Den to timer-lange dokumentar fra National Geographic komplimenterer den originale Disney+-serie “The Right Stuff”, som har premiere på sin sæsonfinale samme dag.
Fredag den 20. november


Marvel 616
Marvel 616 udforsker, hvordan Marvels omfattende eftermæle af historier, karakterer og skabere eksisterer i verden uden for dit vindue. Hver dokumentar, anført af en unik filmskaber, udforsker det område, hvor historiefortælling, popkultur og fankultur mødes inden for Marvel-universet. Filmene i denne antologi-serie dækker emner som Marvels verdensomspændende kunstnere, de banebrydende kvinder i Marvel Comics, opdagelsen af de ”glemte” Marvel-karakterer og meget mere.
Stream alle episoder fra den 20. november


Artemis Fowl
Disneys ”Artemis Fowl” er baseret på den elskede bog af Eoin Colfer og er et fantastisk og tryllebindende eventyr. Det følger det 12-årige geni – og efterkommer af en lang række af kriminelle genier – Artemis Fowls rejse, hvor han desperat forsøger
at redde sin far, som er blevet kidnappet. For at kunne betale hans løsesum er Artemis nødt til at infiltrere en ældgammel undergrundscivilisation – den forbløffende avancerede fe-verden – og skaffe kidnapperen ”Aculos’en”, feernes stærkeste og mest eftertragtede magiske apparat. For at lokalisere det flygtige apparat kommer den snedige Artemis op med en farlig plan – så farlig, at han til sidst befinder sig i en dødsensfarlig forstandskrig mod
de almægtige feer.
Fredag den 6. november


Muppets Now
“Muppets Now” er The Muppets Studios første serie uden manuskript og deres første originale serie på Disney+. I sæsonen på seks episoder skynder Scooter sig af sted for at nå sine leveringsdeadlines og uploade den helt nye Muppet-serie til streaming. De skal afleveres nu, og han er nødt til at navigere gennem alskens forhindringer, distraktioner og komplikationer, som resten af Muppet-banden kaster efter ham.
Fredag den 6. november


Alle titler på Disney+ i november:
Artemis Fowl (6. nov)
Familien Proud: sæson 2 (6. nov)
Muppets Now (6. nov)
Oil Spill of the Century (6. nov)
Jorden kalder Ned (13. nov)
Noelle (13. nov)
Yo, min ven er et spøgelse (13. nov)
Sært men sandt! (13. nov)
Trulliland: sæson 1 (13. nov)
Inside Pixar (13. nov)
LEGO Star Wars Holiday
Special (17. nov)
Mickeys vidunderlige verden (18. nov)
Lady og Vagabonden (20. nov)
Marvel’s 616: sæson 1 (20. nov)
The Real Right Stuff (20. nov)
Phineas og Ferb: Mission Marvel (20. nov)
Marvel Rising: Band-kampen (20. nov)
Black Beauty (27. nov)
Ultimate Supercar: sæson 1 (27. nov)
Hemmelighederne i Zoo: sæson 2 (27. nov)
Far from Home: The Adventures of Yellow Dog (27. nov)
Marvel Rising: Spøgelsesjagt (27. nov)
#322584
Nyt på Disney+ i december 2020

Billede

Tilmelding til dansk Disney+ sker på disneyplus.com/dk.

Der er inkluderet indholdsbeskrivelser for de titler, hvor Disney har medsendt dem.


Sjæl (Soul)
Eksklusivt på Disney+ kan man se den seneste Pixar-kreation, Sjæl, som introducerer os til Joe Gardner – en musiklærer i skolen, som får sit livs mulighed for at spille på den bedste jazzklub i byen. Men et lille fejltrin fører ham fra New York Citys gader til The Great Before – et fantasifuldt sted, hvor nye sjæle får deres personligheder, særheder og interesser, inden de rejser til Jorden.Fastbesluttet på at vende tilbage til sit liv slår Joe sig sammen med en gammelklog sjæl, 22, som aldrig har forstået det attraktive ved at være menneske. Alt imens Joe desperat forsøger at vise 22, hvad der er godt ved at leve, finder han måske
svarene på nogle af livets vigtigste spørgsmål... Sjæl vil være tilgængelig med både dansk tale og i den originale engelske version.
Fredag den 25. december


Mulan
Tag med på den episke rejse, hvor en frygtløs ung kvinde af kærlighed til sin familie og sit land risikerer alt for at blive en af de største krigere, Kina nogensinde har kendt. Da kejseren af Kina udsender en befaling om, at én mand pr. familie skal tjene i den kejserlige hær for at beskytte landet mod de invaderende fra Nord, træder Hua Mulan, den ældste datter af en æret kriger, til for at tage pladsen for sin syge far. Forklædt som en mand, Hua Jun, bliver hun konstant udfordret og må trække på sin indre styrke og udfolde sit sande potentiale.
Fredag den 4. december


High School Musical: The Musical: The Holiday Special
De medvirkende i High School Musical: The Musical: The Series leverer en overflod af opløftende højtidsstemning, når de fremfører deres yndlings jule-, Chanukah og nytårssange i High School Musical: The Musical: The Holiday Special.
De medvirkende vil også dele anekdoter om højtidsminder fra deres barndom; de bedste – og de mest pinlige! – gaver, yndlingstraditioner, familiefotos og bevægende nytårsforsæt. Joshua Bassett vil desuden for første gang spille en akustisk version af en original sang, som han skrev til anden sæson af High School Musical: The Musical: The Series.
Fredag den 11. december


The Mandalorian – Sæson 2 finale
Er du opslugt af The Mandalorian? Tænd for Disney+ den 18. december for at se, hvordan rejsen gennem den farlige galakse ender.
Sæsonfinale fredag den 18. december


Fantastiske Ivan
Baseret på den prisvindende bog om en meget særlig gorilla er Disneys Fantastiske Ivan en uforglemmelig fortælling om det smukke ved venskab, fantasiens kraft og det vigtige ved at have et hjem. Ivan er en 400-pund silverback gorilla, som deler et fælles leveområde i et indkøbscenter i en forstad med elefanten Stella, hunden Bob og en række andre dyr. Han har få minder fra den jungle, hvor han blev fanget, men da babyelefanten Rudy ankommer, rører det noget inde i ham. Ivan begynder at sætte spørgsmålstegn ved sit liv, hvor han kommer fra, og hvor han i sidste ende gerne vil være. Det hjertevarme eventyr, som er blevet til i en imponerende hybrid af live-action og CGI, er baseret på Katherine Applegates bestseller, der modtog adskillige priser ved sin udgivelse i 2013, inklusiv the Newbery Medal.
Fredag den 18. december


Et fe-eventyr
Et fe-eventyr er en komedie, som foregår ved juletid, om Eleanor, en ung, uerfaren fe- gudmor under uddannelse (Jillian Bell). Efter hun hører, at hendes profession er ved at uddø, beslutter hun sig for at vise verden, at folk stadig har brug for fe-gudmødre. Da hun finder et forlagt brev fra en 12-årig pige i nød, opsøger Eleanor hende og finder ud af, at pigen, Mackenzie, nu er en 40-årig enlig mor (Isla Fisher), som arbejder på en nyhedsstation i Boston. Efter hun mistede sin mand for en del år siden, har Mackenzie stort set opgivet ideen om ”lykkelig til sine dages ende”, men Eleanor er fast besluttet på at give Mackenzie en glædes-makeover, uanset om hun kan lide det eller ej.
Fredag den 4. december


The Call of the Wild
The Call of the Wild er baseret på den elskede historie om Buck, en godhjertet hund hvis liv bliver vendt på hovedet, da han pludselig er tvunget væk fra Californiens sikkerhed til Alaskas vilde landskab. Som nyankommet blandt slædehundene får Buck mulighed for at opleve sit livs eventyr, før han endelig finder sit kald i livet.
Fredag den 25. december


Safety
Safety er et drama inspireret af den
opløftende historie om den tidligere amerikanske fodboldspiller fra Clemson University, Ray McElrathbey (Jay Reeves), en ung mand, der rammes af en række udfordrende omstændigheder, hvis dedikation og vedholdenhed hjælper med at overvinde den gentagne modstand. Med hjælp fra sine holdkammerater og Clemson- samfundet får han succes på banen, mens han samtidig opdrager og tager sig af sin 11-årige bror Fahmarr (Thaddeus J. Mixson).
Fredag den 11. december



Fuld oversigt:
FILM
Et fe-eventyr – 4. december
Mand vs. Haj – 4. december
Mulan – 4. december
A Christmas Carol – 11. december
Mickey’s Christmas Carol – 11. december
Hamilton: History Has Its Eyes on You – 11. december
High School Musical: The Musical: The Holiday Special – 11. december
Safety – 11. december
The Undefeated Presents Hamilton In-Depth – 11. december
En ny start – 11. december
Arendal Slots julepejs – 18. december
Dorys undervandskamera – 18. december
Mission julegave – 18. december
Fantastiske Ivan – 18. december
Et spring i tiden – 18. december
Eragon – 18. december
Big – 25. december
Burrow – 25. december
Epic – Skovens hemmelige rige – 25. december
The Call of the Wild – 25. december
Sjæl (Soul) - 25. december

SERIER
Kingdom of the Mummies: sæson 1 – 4. december
Den hvide ulvs kongerige: sæson 1 – 4. december
Sydney & Max: sæson 2 – 4. december
Cosmos: Possible Worlds sæson 1 – 11. december
PJ Masks: sæson 1 – 11. december
PJ Masks: sæson 2 – 11. december
Disney Parks Sunrise Series: sæson 1 – 18. december
Gabby Duran og de umulige: sæson 1 – 18. december
On Pointe: sæson 1 – 18. december
#333096
Så Black Widow ligge på Disney+ , som premier access til små 179kr. , er der nogen som har prøvet/udnyttet adgangen? Personligt er det meget i forhold til den lokale bio. Så kommer den i Oktober, så venter jeg bare :)
#333097
bbplayer skrev: 12. jul 2021, 15:39 Så Black Widow ligge på Disney+ , som premier access til små 179kr. , er der nogen som har prøvet/udnyttet adgangen? Personligt er det meget i forhold til den lokale bio. Så kommer den i Oktober, så venter jeg bare :)
Jeg har købt adgang til den. Det er da en ok film, men så heller ikke mere. Prisen er da ikke voldsom. Her i huset er vi 4, som ser film. Så er det en del billigere, end at tage i biffen.
#333099
Jeg har købt på Apple TV 4K, sammenligner det mere med at købe en film. Udmærket actionfilm i Dolby Vision/Dolby Atmos selvom man godt kan fornemme den manglende bit-rate på lyden. Ærgerligt de ikke skuer fuldt op for DD+, men det er desværre generelt for streaming.
#333101
Flemming Larsen skrev: 12. jul 2021, 18:02
bbplayer skrev: 12. jul 2021, 15:39 Så Black Widow ligge på Disney+ , som premier access til små 179kr. , er der nogen som har prøvet/udnyttet adgangen? Personligt er det meget i forhold til den lokale bio. Så kommer den i Oktober, så venter jeg bare :)
Jeg har købt adgang til den. Det er da en ok film, men så heller ikke mere. Prisen er da ikke voldsom. Her i huset er vi 4, som ser film. Så er det en del billigere, end at tage i biffen.
Ok , det vil jo klart påvirke prisen, her var det 1 person en aften, så måske bedre med en bif tur der.

Så måske skulle premier access hedde twoplus discount access :)
Nå...