Debat af spilkonsoller, hvad angår både spildelen og medieafspilningsdelen

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#315989
En person hævder at kender til detaljer omkring den billigere Xbox "Lockhart" (Xbox Series S). Skulle være en lille konsol uden disc-drev og til halv pris af Series X.

"That's why I think Lockheart is a key device in their strategy. Its low cost gateway that they can control to make sure the hardware can handle their new compression techniques they will employee with xcloud over the next few years. The plan for Lockheart is to get into price categories they were never able to hit before and I believe based on listening between the lines that they expect lockheart to at some point make it down to fire tv size . Also the size of the first lockheart will surprise everyone."

Der tales om et Xbox event i juli.

Via: https://wccftech.com/xbox-series-s-lock ... -series-x/
Af hugosarang
#317140
Jeg har en lg oled C7, er den god nok til kommende konsoller?
Den har ikke hdmi 2.1 er det nødvendigt for at få det maksimale ud af xbox series?..
Ellers har jeg kig på et lg gx.
Af Beckham
#317141
Din C7 vil helt sikkert være rigtig fin til de kommende konsoller. Men det er klart at for at få den ultimative oplevelse så skal du have et tv med hdmi 2.1. Men spørgsmålet er jo også hvor mange af spillerne somvvvil understøtte alle mulighederne ved hdmi 2.1 fra start af. Personligt ville jeg nok lige afvente lidt og se hvad der sker efter at konsollerne er kommet ud.
Af hugosarang
#317146
Beckham skrev: 26. jul 2020, 11:01 Din C7 vil helt sikkert være rigtig fin til de kommende konsoller. Men det er klart at for at få den ultimative oplevelse så skal du have et tv med hdmi 2.1. Men spørgsmålet er jo også hvor mange af spillerne somvvvil understøtte alle mulighederne ved hdmi 2.1 fra start af. Personligt ville jeg nok lige afvente lidt og se hvad der sker efter at konsollerne er kommet ud.
Tak for input men er tvivl om man får en bedre tv/film oplevelse med gx fremfor C7 :)
Af Beckham
#317159
Ok....har ikke set GX i aktion, men har læst en del anmeldelser\tests de senere år. Min fornemmelse er at der selvfølgelig er sket nogle forbedringer på OLED panelerne, men det er på ingen måde en revolution. Så umiddelbart vil jeg ikke tro du vil få en voldsom forbedring i generel billedkvalitet ved at gå fra C7 til GX.
Brugeravatar
Af TBC
#317166
Fandt et side med linkt til diverse Trailers af de annoncerede spil fra de nyligt overståede game-event (Link nederst)

Lidt en skam med alle cross-platform spillene, der ikke rigtigt får vist boksens potentialer og virkeligt skuffende at Halo viste sig at være en cross-platform titel der endog blev fremvist uden den Ray Tracing enhancement der skulle være i posten engang efter efter release - Det er direkte en PR blunder fra MS imho.

Men der er vist kun sådan lige Senua spillet, som nu er verificeret er skabt med tidlig UE5 teknologi, der for alvor så ud til at trække fra land - det kommer sikkert til at se helt fantastisk ud, jævnfør tidligere UE5 demo. (Der er så også nogle sko at udfylde ifht 1'eren) - og så Forza og måske Fable og Avowed der måske kunne ende med at udnytte konsolens kræfter og vise sig at være egentlige next-gen titler, men det er dog svært at vurdere fra nuværende videoer der kunne være ren CGI (Fable er umuligt at vide noget om fra videoen, Awowed traileren ser ud til at have dele med in-engine grafik, mens Forza meget vel kan være 100% in-engine)

Artikel med links til ordentlige 4K videoer af announcement-trailers:
https://www.eurogamer.net/articles/xbox ... sives-6400
Senest rettet af TBC 27. jul 2020, 09:00, rettet i alt 1 gang.
Af Sploink
#317172
Der var ikke så meget af verdens kraftfulde konsol, som vi ellers havde hørt så meget om den er. Det var lidt fesent.

Havde virkelig håbet mere på Senua. Men det kommer nok senere. Everwild ser også ud til at have potentiale
The Medium ser også spændende ud med det dual reality
Brugeravatar
Af bbplayer
#317175
Den del af det showcase jeg gad se, var heller ikke noget at råbe op om. Synes nogle titler lignende en omgang 80'r hits i cartoon grafik, altså ikke noget som minder om super konsol præsenstation. Så måske springer jeg næste gen. over når det gælder ms, der mangler altså nogle detaljer i titlerne og effekter.
Brugeravatar
Af TBC
#317180
Sploink skrev: 27. jul 2020, 07:13 Der var ikke så meget af verdens kraftfulde konsol, som vi ellers havde hørt så meget om den er. Det var lidt fesent.
Nej, og det er synd, det er jo ikke konsollens skyld. Det er ligefør at MS bare skulle have udgivet konsollen med kun at have fokuseret på udvalgte titler der har Next gen grafik at gøre godt med (som Senua, Forza, måske Fable og et par andre stykker) og så ladet det være op til "nettet" af generere buzz om hvor meget den større GPU giver af performance over PS5 når anmeldere ala Digital Foundry m.fl. kaster sig over sammenligninger af cross-platform titlerne på konsollerne. Det ville nok ligefrem kunnet have givet konsollen et bedre ry end associationen til et langvarigt spilshow med flest current-gen XBox One titler.

Sploink skrev: 27. jul 2020, 07:13Havde virkelig håbet mere på Senua. Men det kommer nok senere. Everwild ser også ud til at have potentiale
The Medium ser også spændende ud med det dual reality
XBox Series X + PC only spillene [der sikkert også har været kortere tid under udvikling] som Senua, kommer nok generelt noget senere kunne jeg frygte, så desværre tror jeg at konsollen kommer PR mæssigt sløjt fra start og det mere inferiøre VHS format ender med at vinde dagen igen fordi det har mere porno. Man kan håbe at Series X, når folk har set den bedre performance på alle cross-platform spillene (som trods alt tæller langt de fleste spiltitler) og evt. har set potentialet fra nogle tungere next gen titler, så begynder at fatte interesse i den bedre hardware i Series X som tiden går. Som PC player har jeg i hvert fald alt mulig grund til at håbe på at den bliver en succes, både grundet dens kraftigere en PS5 hardware og ikke mindst med den nasty politik Sony generelt kører (selv om der er begyndt at tø op på nogle PS4 titler i den mindste) ...Men satme nej om jeg vil tvinges til at skulle spilde penge på deres inferiøre hardware, bare for at kunne spille en mindre håndfuld udvalgte ekslusive titler. Så venter jeg hellere et par år til at Horison forbidden West formentligt kommer til PC (som man vel kan have grund til at tro, nu hvor 1'eren iblandt flere andre PS4 titler har fået lov)

Mht 'Everwild' og as 'Dusk falls', ja så er det nogle kunstnerisk/artistisk interessant udseende spil, men det er svært at se hvad der skulle kræve mere end en XBox One X ved dem. Ok Everwild havde nogle shadows på partikel effekter, hvilket var rimeligt frækt og ikke noget jeg kan mindes at have set før, men det er jo ikke den simpe art-tegnefilm eller 80'er cartoon grafik der overbeviser folk, der skal der UE5 titler som Hellblade 2 til for folk flest der ikke kan læse og forstå specifikationer, men forstår hvad de ser på skærmen.

Generelt har spillene vi har set til både PS5 og XBox Series X, med få undtagelser været lidt "underwhelming" i betragtning af hvor stor et spring hardwaren denne gang faktisk tager. Jeg tror det hænger sammen med at man allerede har set meget af Next Generation fra PC mht RayTracing og at det der for alvor bringer next generation til live på næste generation konsollerne (og PC) ud over RayTracing er game-engines. Og så er det en også generelt nok også en dårlig PR ide at satste på også at associere Series X til XBox One cross platform titler. Decima er generelt en god engine der giver flotte resultater og UE5 kommer for alvor til at sparke røv med både lumen og Nanite. Med verificeringen af at Hellblade 2 bygges på UE5 teknologi, ser jeg virkeligt frem til at se mere til det end nogen anden titel (med mindre man også begynder at høre om andre spil hemmligt på vej bygget på pre-release UE5 teknologi)
Brugeravatar
Af TBC
#317304
Noget som hidtil ikke har fået så meget opmærksomhed i forhold til next-generation er AI aspektet. Det har i noget tid været ude at Series X i sin GPU skulle have AI-funktioner i retning af hvad man f.eks. kender fra DLSS 2.0 bare i mindre præcission antagelig vis hen efter det man kender fra DLSS performance mode - Det har hidtil stået hen i det uvisse mht Sony's mindre GPU arkitektur der ikke skulle have alle de RDNA 2 funktioner som Series X's GPU skulle have det, men nu er der så lige leaket et patent som kunne tyde på at der også er grund til at tro at der skulle være en eller anden udstrækning af tilsvarende funktioner i Sony's mindre RDNA 1½ GPU. Der er i hvert fald spottet et patent, som godt nok handler mest om AI læringsdelen og antages at kunne have forbindelse til f.eks. scanningen af ansigter til brug for f.eks. emojies og avatarer - Men i om med at denne AI læring jo skal bruges et eller andet sted er der altså tændt et håb om at også PS5 kan vise sig at indkoorporere i hvert fald nogle AI funktioner, der vides ikke meget endnu, men et lys af håb er altså nu også blevet tændt ifht PS5 og verificeret på Series X.

Så måske kan man på næste generation af konsoller håbe på noget der ligger kvalitativ et sted imellem checkerboarding og DLSS 2.0 måske i nærheden af det man kalder DLSS performance mode? ...Det ville vi hvert fald være en god nyhed hvis begge konsoller kunne det.

For dem der vil vide mere om hvad Nvidia DLLS 2.0 (Den reference vi aktuelt har at gøre godt med) handler om: https://youtu.be/9ggro8CyZK4
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 42