Debat af spilkonsoller, hvad angår både spildelen og medieafspilningsdelen

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#307412
Godfall er det første spil, som er annonceret til PlayStation 5. Det lader til at være en lanceringstitel ('holiday 2020' premiere).

"Our goal with Godfall is to reforge fantasy ARPG-style loot progression and third-person melee combat into a whole new genre: The Looter-Slasher. Namely, our game is uniquely one-part gear driven and one-part player-skill driven. Godfall retains the desire for offense-oriented, mastery-driven combat, rewarding you with head-turning, powerful loot that then inspires your next set of character builds."

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=yJVuTPJeHdE

Billede
Af donfrankie
#307427
TBC skrev: 8. okt 2019, 20:21
Hvis PS5 får de 8-12 Tflops power man spekulerer i (mit gæt ville være under 10 og omkring 8)
Hvis Xbox Series X får over 10, så bør PS5 også have det.
8 teraflops og så snakker de om 4K120, det er vel mere et system til 4K30 hvis man kun har 8 teraflops, selv med konsol settings.
Af kabri
#308133
Mon ikke PS5 og Xbox series X kommer til at ligge nogenlunde med samme ydelse. Så sikker noget a la 10-12 teraflop. Det er vist bekræftet begge konsoller har AMD-hardware..
#308963
Her er tilsyneladende fotos af den nye controller (DualShock 5?) samt udvikler-kittet af PlayStation 5, som spiludviklere har.

Midterdelen af controlleren ser umiddelbart lidt større ud, men ellers ligner den vel overordnet DualShock 4? Det er selvfølgelig ikke givet, at den endelige version også ser sådan ud.


rek98lfxm0941.jpg
rek98lfxm0941.jpg (701.78 KiB) Vist 5366 gange
Kilde: https://www.reddit.com/r/PS5/comments/e ... _cleaning/
Brugeravatar
Af bbplayer
#308976
Det er lidt skuffende at maskinen er ægte og de virkelig har tænkt sig at sælge det monstrum i butikkerne engang i fremtiden. Den er ikke bare grim men også brugt ekstra meget på at forme det hus elektronikken skal i, og rengøring bliver en penge maskine hvor man næsten skal købe custom børster, den bliver svær at sætte på en hylde sammen med andet, og så er den helt sikkert noget som gemmes væk her, hvis det skulle ske jeg køber. Så er det lille display på højre side totalt lige gyldigt hvis folk ikke vil se på den.

Gad vide om Nintendo har været inde over design, Wii U og nu en PS5 U?
Brugeravatar
Af Huleboer
#308988
Ja, det er da utroligt hvor mange der tror developer kit er det samme som retail udgaven.

Hvis det havde været tilfældet skulle PS4 have set sådan her ud:
Billede

Og playstation 3...
Billede

Så de billeder der er ude af PS5 developer kit har _intet_ at gøre med hvordan salgsenheden kommer til at se ud.
Brugeravatar
Af bbplayer
#308989
Har set artikler beskrive tidligere dev kit's fordi mange er delte omkring ps5 devkit udseende.

Udgangspunktet er i hvert fald ikke pænt, og selvom de gør den lavere, sort osv, så er design nok op til at revideres her. Og man kan jo spørge sig selv, hvorfor det air design til ps5, og ikke på den færdige, finder de en alternativ afkøling der?
Brugeravatar
Af bbplayer
#308994
Den ene artikel jeg faldt over, omtaler at udviklere serieforbinder dem og andre dem stående med flere sessioner i et spil kørende. Kan godt forstå hvis de forsøger tests med flere spillere men serie forbundne maskiner? Vil de nu til at lave bitcoin maskiner til mining industrien? :) Penge maskinen kender ingen grænser eller markeder som de vil ind på. Sony har nok set sig misundelige på Nvidia og deres mining rigs. Og nåske er en PS5 billigere at købe end de bitcoin løsninger som findes idag, så kan de få solgt endnu flere enheder.

Måske er der mere i det design end vi spår om nu :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 205