Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Af RasmusM
#272338
UlrichS skrev:Jeg synes personligt at HBO udviser ekstremt højt niveau for tiden :-)

Især Silicon Valley og Billions er 2 serier jeg har fulgt meget tæt, og kan kun anbefale dem til andre!
Er helt enig! Undrer mig dog over nyt afsnit i Silicon Valley? Syntes det plejede at komme hver mandag, men synes ikke der er sket ret meget de sidste par uger :D
Brugeravatar
Af Naiera
#272353
Fordi femte sæson er slut, lissom.
#272403
Nyt på HBO Nordic i juni/juli 2018

Billede


12 MONKEYS
4. sæson får premiere 16. juni
Fjerde og sidste sæson af SYFY-serien baseret på filmen med samme navn fra 1995. 12 Monkeys følger to tidsrejsende, som forsøger at forhindre gruppen, kaldet The Army of the 12 Monkeys, i at ødelægge verden. Aaron Stanford og Amanda Schull spiller de tidsrejsende James Cole og Dr. Cassandra "Cassie" Railly, og serien er skabt af Terry Matalas og Travis Fickett.


IT WILL BE CHAOS
HBO-dokumentar med premiere 19. juni
I denne nye dokumentar kommer vi tæt på flygtningekrisen i Middelhavsområdet. Dokumentaren er fortalt ud fra flere perspektiver - fra asylansøgernes, der begiver sig ud på en livsfarlig rejse for at få mulighed for at leve et bedre liv, og fra de italienske fastboendes, som står overfor at skulle håndtere den massive indvandring. Filmen er instrueret og produceret af Lorena Luciano og Filippo Piscopo.


POWER
5. sæson får premiere 2. juli
Dramaserien Power skildrer den glamourøse klubscene i New York og dens mørke bagside. James "Ghost” St. Patrick (Omari Hardwick) har alt - en smuk kone, et penthouse på Manhattan og en natklub, som fungerer som skalkeskjul for en omfattende narkoforretning. Serien er produceret af G-Unit Films and Television (Curtis "50 Cent" Jacksons produktionsselskab) og Canton’s Atmosphere Entertainment MM.


BILL MAHER: LIVE FROM OKLAHOMA
HBO Comedy Special med premiere 8. juli
Bill Maher tager på tour med sit talkshow i løbet af sommeren og sender live fra Tulsa, Oklahoma. Maher er kendt fra HBOs prisvindende komedie-talkshow Real Time with Bill Maher, der er tilgængeligt på HBO Nordic. Den skarptungede satiriker diskuterer aktuelle politiske emner med gæster fra begge fløje af det politiske spektrum. Maher har selv udtalt, at halvdelen af dette live-show kommer til at handle om Donald Trump - og den anden halvdel om ham selv.


SHARP OBJECTS
Premiere 9. juli
I Sharp Objects spiller Oscar-nominerede Amy Adams journalisten Camille Preaker, som vender tilbage til sin hjemby for at dække historien om to myrdede unge piger. Alt imens hun forsøger at samle et psykologisk puslespil fra fortiden, opdager hun, at hun identifiserer sig faretruende meget med de to ofre. Jean-Marc Vallée, der også stod bag HBOs hitserie Big Little Lies, har instrueret, og serien er baseret på bestseller-romanen af samme navn af Gillian Flynn (Gone Girl) Foruden Amy Adams medvirker også Patricia Clarkson, Chris Messina, Eliza Scanlen, Elizabeth Perkins og Matt Craven.


ROBIN WILLIAMS: COME INSIDE MY MIND
HBO-dokumentar med premiere 17. juli
Filmen skildrer Robin Williams' ekstraordinære liv og karriere og viser, hvordan han arbejdede med at give sine karakterer deres unikke stemme. Via interviews med Williams selv samt hjemmevideoer og optagelser fra diverse film får seeren et indblik i hans kreative proces. En række kendte personer, der var tætte på Williams, blandt andre Billy Crystal, Eric Idle, Whoopi Goldberg, David Letterman, Steve Martin, Pam Dawber og Williams' søn, Zak Williams, medvirker i denne rørende hyldest til den elskede komiker og skuespiller. Marina Zenovich (Emmy-vinder for HBOs Roman Polanski: Wanted and Desired) har instrueret.


SNOWFALL
2. sæson får premiere 20. juli
Dramaserien, der finder sted i LA i 1980'erne, handler om crack- og kokain-epidemiens radikale indtog i den amerikanske kultur. Serien følger en håndfuld karakterer på kollisionskurs - Franklin Saint (Damson Idris), Gustavo "El Oso" Zapata (Sergio Peris-Mencheta), Teddy McDonald (Carter Hudson) og Lucia Villanueva (Emily Rios). Serien er skabt af Oscar-vinderen John Singleton (Boyz n the Hood), Eric Amadio og Dave Andron.


KILLJOYS
4. sæson får premiere 21. juli (alle episoder bliver tilgængelige samme dag)
SYFY-serien følger en trio af interplanetariske dusørjægere, der lever en hård tilværelse men elsker at more sig. De har svoret at være upartiske, mens de jager dødsensfarlige eftersøgte rundt i Kvadranten, et fjernt system på kanten af en blodig, multi-planetarisk klassekrig. Blandt de medvirkende er Hannah John-Kamen som Yalena "Dutch" Yardeen, Aaron Ashmore som John Andras "Johnny" Jaqobis og Luke Macfarlane som D'avin Jaqobis, Johnnys ældre bror. Serien er skabt af Michelle Lovretta.


SR. ÁVILA
4. sæson får premiere 30. juli (alle episoder bliver tilgængelige samme dag)
Originalproduktion fra HBO Latin America om familiefaderen og forsikringssælgeren Roberto Ávila (Tony Dalton, Colombiana, Sense8), der lever et dobbeltliv som lejemorder. Den mexikanske dramaserie har vundet adskillige internationale priser, blandt andet en Emmy for bedste internationale serie. Den fjerde og sidste sæson er instrueret af Fernando Rovzar, som også har skrevet manuskriptet i samarbejde med Walter Slavich og Marcelo Slavich.


Øvrige premierer i juni (allerede annonceret)
POSE - Ny Ryan Murphy-serie. Havde premiere 4. juni
SUCCESSION - Ny HBO-dramaserie. Havde premiere 4. juni
MARVEL'S CLOAK AND DAGGER. Får premiere 8. juni
THE AFFAIR, SÆSON 4. Får premiere 18. juni.
#273686
Nyt på HBO Nordic i juli/august 2018

Billede


JUST ANOTHER IMMIGRANT
Får premiere 7. juli - alle 10 episoder bliver tilgængelige på premieredagen
Den nye komedie-dokumentarserie fra Showtime fortæller historien om Romesh Ranganathan, en af de mest populære stand-up-stjerner i Storbritannien, som flytter hele familien til L.A. Ud over hans bestræbelser på at genopbygge et liv fra bunden siger Ranganathan ja til at optræde i det såkaldte Greek Theatre for intet mindre end 6000 mennesker - med kun tre måneder til at forberede showet. Følg den moderne indvandrerfamilie og deres morsomme, amerikanske eventyr i Just Another Immigrant.


HIT THE FLOOR
4. sæson får premiere 11. juli
Hit the Floor handler om dramaet på og uden for banen blandt Los Angeles Devil Girls-cheerleaderne. I fjerde sæson vender den fortabte søn, Derek (McKinley Freeman) tilbage, og der er også gensyn med den udspekulerede Lionel (Jodi Lyn O’Keefe), Devil Girls' holdkaptajn Kyle (Katherine Bailess), træneren Pete (Dean Cain) og stjerneskudet Jude (Brent Antonello). German (Jonathan “Lil J” McDaniel) og andre fanfavoritter gæster også serien i denne sæson.


HEATHERS
Får premiere 11. juli - episode 1 og 2 frigives på premieredagen
Serien Heathers er en genfortolkning af den oprindelige 80’er-kultfilm af samme navn. I serien står Veronica Sawyer overfor en noget anderledes, men ligeså ond gruppe af ”Heathers” som dem, man husker fra filmen. Serien er både dyster og sjov og blander på underfundig vis drama, rivalisering, kærlighed og komedie på en ny og moderne måde. Den ledende ”Heather” er den fashionable og fandenivoldske Heather Chandler, og ved hendes side har hun Heather Duke og Heather McNamara. Blandt de medvirkende er Grace Victoria Cox, James Scully, Melanie Field, Selma Blair og Shannen Doherty - sidstnævnte medvirkede også i den originale film.


CASUAL
4. sæson får premiere 1. august
Fjerde og sidste sæson af Casual følger søskendeparret Val og Alex (Michaela Watkins og Tommy Dewey), hvor vi slap i tredje sæson. Alex har netop fundet ud af, at Rae er gravid, og at han er faderen, og Vals datter Laura (Tara Lynne Barr) har pakket taskerne og er rejst til Sacramento for at bo ved sin hippie-bedstemor Dawn (Frances Conroy). Serien er skabt af Zander Lehmann.


ANIMALS
3. sæson får premiere 4. august
HBOs animerede komedieserie Animals er skrevet og instrueret af Phil Matarese og Mike Luciano og produceret af Jay og Mark Duplass. Den handler om de forkuede væsener, der bor i Jordens mindst beboelige miljø: New York. Med stemmer fra blandt andre Marcia Clark, Edie Falco, Jared Harris, Lucy Liu, Demi Moore, og Moby viser denne mørke og uhøjtidelige komedieserie, at uanset om det gælder kærlighedssyge rotter, kønsforvirrende duer eller væggelus med midtvejskrise, minder de ikke-menneskelige byboeres akavede samtaler, moralske gråzoner og eksistentielle kvaler overraskende meget om vores egne.


BALLERS
4. sæson får premiere 13. august
Ballers handler om en gruppe tidligere og nuværende spillere inden for amerikansk fodbold og følger den tidligere superstjerne Spencer (Dwayne "The Rock" Johnson) i hans nye job som manager og finansiel rådgiver for aktive sportsudøvere i Miami. I denne sæson er Spencer og Joe (Rob Corddry) taget til L.A. for at udvide forretningen. Blandt de øvrige medvirkende er John David Washington, Omar Benson Miller, Donovan Carter, Troy Garity, London Brown, Jazmyn Simon og Brittany S. Hall. Det er Steve Levinson, der står bag serien.


INSECURE
3. sæson får premiere 13. august
Komedieserien Insecure følger veninderne Issa og Molly (Issa Rae og Yvonne Orji) og deres færden i L.A.s komplicerede verden, alt imens de prøver at møde de udfordringer, der hører med, når man er to sorte kvinder, som afviger fra alle stereotyper. Issa Rae har skabt, skrevet og spiller hovedrollen i serien, og blandt de øvrige medvirkende er Jay Ellis, Lisa Joyce, Y'lan Noel, Natasha Rothwell og Amanda Seales.


FEAR THE WALKING DEAD
Anden halvdel af 4. sæson får premiere 13. august
I anden halvdel af fjerde sæson blander karakterernes umiddelbare fortid sig med en usikker nutid, hvor de står over for nye venner, fjender og trusler. De kæmper en konstant kamp for og mod hinanden - og mod en horde af levende døde. Blandt de medvirkende er Lennie James (der også medvirkede i søsterserien The Walking Dead), Kim Dickens, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo og Danay Garcia.
#276424
Nyt på HBO Nordic i september 2018

Billede


MAYANS M.C.
Får premiere 5. september
Kurt Sutters nye dramaserie Mayans M.C., der er næste kapitel i Sons of Anarchy-historien, foregår i en tid efter Jackson "Jax" Teller. Ezekiel “EZ” Reyes (JD Pardo) er lige kommet ud af fængslet og bliver efterfølgende medlem af Mayans Motorcycle Club, der holder til ved grænsen mellem Californien og Mexico. EZ skal forsøge at skabe en ny identitet i en by, hvor han engang var ”the golden boy” med den amerikanske drøm inden for rækkevidde. I de øvrige roller finder man Clayton Cardenas, Edward James Olmos, Sarah Bolger, Michael Irby, Carla Baratta, Antonio Jaramillo, Raoul Max Trujillo, Richard Cabral og Danny Pino.


THE DEUCE
2. sæson får premiere 10. september
Anden sæson af David Simons (The Wire) The Deuce starter fem år efter, første sæson sluttede. Serien foregår på og omkring Times Square i centrum af New York og følger en række karakterer, der alle har tilknytning til den blomstrende pornoindustri i slutningen af 70'erne. Disko-og punkfeberen raser, narkotikaen flyder, politisektoren er bundkorrupt og politikernes tolerancetærskel over for New York Midtowns letlevende kvinder er høj. Samtidig trives mafiaen i bedste velgående, og pornoindustrien vokser ikke kun i New York men også på USAs vestkyst. I hovedrollerne ses Maggie Gyllenhaal og James Franco.


KIDDING
Får premiere 10. september
Kidding handler om Jeff (Jim Carrey), bedre kendt som Mr. Pickles - en ikonisk børne-tv-vært, der i årevis har delt rundhåndet ud af kærlige og velmendende råd til børn og barnlige sjæle i det populære tv-program Mr. Pickles’ Puppet Time. Men da Jeff pludselig får problemer på hjemmefronten, og familieidyllen krakelerer, bliver han kastet ud i en alvorlig eksistentiel krise, hvor ingen hånddukker, søde historier og gode råd kan hjælpe ham på rette kurs. Resultatet bliver, at en rar mand i en brutal verden langsomt mister grebet om sig selv. Foruden Carrey medvirker også Frank Langella, Catherine Keener og Judy Greer. Det er Evigt solskin i et pletfrit sind-instruktøren Michel Gondry, der står bag.


SWIPED: HOOKING UP IN THE DIGITAL AGE
HBO dokumentar – Får premiere 11. september
I øjeblikket tager mere end 40 millioner amerikanere del i app- og onlinedating. Der er tale om en branche, som er 2,5 milliarder værd og hurtigt formår at ændre reglerne for, hvordan man dater og tilbyder hurtig og nem adgang til en potentiel mage, hvad man er på jagt efter et enkelt ”hookup” eller et længerevarende forhold. Dokumentaren tager et dybdegående kig på den udvikling, der sker, i vores forhold til dating og sex i den digitale tidsalder og tilbyder indsigt i det online datinglandskab ved at tale med eksperter indenfor branchen såvel som unge i tyverne, der selv er ude og navigere det. Instrueret af Nancy Jo Sales.


OUTLANDER
3. sæson får premiere 11. september - alle episoder bliver tilgængelige på premieredagen
Den tredje sæson af Outlander starter lige efter, at Claire (Caitriona Balfe) er rejst tilbage i tiden og væk fra Jamie (Sam Heughan). Som årene går, forsøger det forelskede par at leve et liv adskilt fra hinanden, men da der viser sig en spirende mulighed for, at Claire kan vende tilbage til Jamie, giver det nyt håb for at de kan genforenes i fortiden.


THE VAMPIRE DIARIES
Hele sæson 8 bliver tilgængelig 13. september
The Vampire Diaries sætter tænderne i sidste kapitel af historien med ottende og sidste sæson. Der er mere på spil end nogensinde, og sæsonen byder på romantik, eventyr og drama som altid.
I den sidste sæson må (anti-)heltende forsøge at genopbygge deres verden uden Elena, og Stefan (Paul Wesley) og Caroline (Candice King) kaster sig ud i et længe ventet og kompliceret forhold. Samtidig er Damon på en hævnaktion mod sin egen mor Lily (Annie Wersching), som forlod sine sønner for at tage sig af nogle vampyr-hekse. Lilys valg viser sit at have ført til megen skade, og Rayna tvang Stefan til at flygte for at starte på ny med Aleric. Damon søgte hjælp hos ”the Armory”, som dog havde deres egen, farlige agenda, der satte Bonnie i livsfare.
Trekantsdramaet mellem Stefan, Caroline og Alaric fortsætter, og de tre slår sig sammen med Bonnie i ottende sæson for at søge efter de to vigtigste mænd i hendes liv – men er det overhovedet at redde Damon og Enzo? Alle 16 episoder á 60 minutter bliver tilgængelige 13. september.


THE WALKING DEAD
7. sæson får premiere 15. september - alle episoder bliver tilgængelige på premieredagen
Baseret på den berømte tegneserie af Robert Kirkman, er The Walking Dead nu tilbage med 7. sæson. Rick Grimes (Andrew Lincoln) og resten af gruppen kæmper fortsat for overlevelse og for at bevare deres menneskelighed under de vanskelige forhold i den nye, post-apokalyptiske verden. The Walking Dead er et dramatisk eventyr om overlevelse, instrueret af samme instruktør som En Verden Udenfor. Foruden Lincoln medvirker også Norman Reedus, Lauran Cohen, Danai Gurira, Chandler Riggs og Jeffrey Dean Morgan.


A DISCOVERY OF WITCHES
Får premiere 15. September
Den nye serie tager udgangspunkt i Deborah Harkness’ bestseller All Souls-trilogien. Serien er en modig, mystisk, romantisk og dramatisk fortælling. Den dygtige historiker Diana Bishop (Teresa Palmer) er en heks, som forsøger at benægte sin arv. I forbindelse med sin forskning kommer hun uvidende til at opdage Ashmole 782, et oldgammelt manuskript, der gemmer sig på Oxfords Bodleian-bibliotek. Som følge deraf bliver hun kastet ud i et farligt mysterium, hvor hun møder den gådefulde vampyr Matthew Clairmont (Matthew Goode). De medvirkende inkluderer også Alex Kingston, Owen Teale, Lindsey Duncan, Trevor Eve og Malin Buska. Serien består af 8 episoder á 60 min.


JANE FONDA IN FIVE ACTS
HBO-dokumentar med premiere 25. september
"The girl next door", sexkilling, aktivist, fitnessikon! Oscar-vinderen Jane Fonda har levet et liv præget af kontroverser, tragedier og transformationer, og hun har gennemlevet det hele, imens hele verden så med. Dokumentaren bygger på adskillige timers interviews med Fonda, der taler ærligt om hendes liv og de fejltagelser, hun har begået undervejs. Hun taler om smerten, udløst af moderens selvmord, om hendes fars følelsesmæssige utilgængelighed, om 30 års spiseforstyrrelser og om tre ægteskaber med tre meget forskellige mænd. I dokumentaren indgår også interviews med familie og venner samt sjældne hjemmevideoer og verité-billeder af den 80-årige Fondas travle liv i dag - et liv, hun selv kalder "begyndelsen på min sidste akt". Filmen er produceret af den prisbelønnede dokumentariker Susan Lacy.


MANIFEST
Får premiere 25. september
Da Montego Air Flight 828 lander sikkert efter en turbulent men ellers helt normal flyvetur er besætningen og passagererne lettede… men på hvad der føltes som et par timer, er der nede på landjorden gået 5 år. Deres venner og familie har kæmpet med tabet af deres nærmeste, opgivet alt håb og er mere eller mindre kommet videre med deres liv. De må alle finde sig til rette i, hvad der virker som en umulig situation, alt imens et dybere mysterium folder sig ud. De tilbagevendende passagerer på flyet er på en måde ikke de samme, som de var før, og der er noget i gærde.
Serien lader sig inspirere af den virkelige sag om Malaysia Airlines Flight 370, som forsvandt sporløst og udforsker, hvad der ville ske, hvis et forsvundet fly pludselig dukkede op igen med alle passagerer i god behold. Består af 13 episoder á 60 minutter.


MR INBETWEEN
Premiere 26. september
Mr Inbetween er en dramaserie fra FX på 6 afsnit á 30 min, der er baseret på den australske skuespillers Scott Ryans prisbelønnede kortfilm. Ryan spiller selv Ray Shoesmith, der udover en kriminel løbebane også er travlt beskæftiget med rollerne som fraskilt far, kæreste og bedste ven. Serien er skabt af Scott Ryan, mens Nash Edgerton (Gringo, The Square) er instruktør, co-writer og executive producer sammen med Ryan og Jason Barrows. Michele Bennett er producer.


LUKAS MOODYSSON-FILM
Alle filmene bliver tilgængelige 1. september
CONTAINER
FUCKING ÅMÅL
LILJA 4-EVER
MAMMUT
TILLSAMMANS
VI ÄR BÄST!


NYT PÅ TOONIX
HBO Nordics børne- og familieafdeling Toonix sparker efteråret i gang med spændende nyheder, som inkluderer serien om Peter Pedal, Apple & Onion og filmene Niels Neutron - Det lille geni, Lemony Snickets Én ulykke kommer sjældent alene og Hugo. September byder også på nye episoder af favoritserierne Eventyrtid og Gumballs Fantastiske Verden.
#278850
Nyt på HBO Nordic i oktober 2018

Billede


Flight of the Conchords: Live in London
Comedy Special med premiere 7. oktober
Denne comedy special er optaget i Eventim Apollo i London, hvor de to musikalske komikere Bret McKenzie og Jemaine Clement har slået pjalterne sammen igen for at optræde foran et live publikum med klassikerne og nye originale sange fra deres "Flight of the Conchords Sing Flight of the Conchords Tour." Hamish Hamilton har instrueret, og Jemaine Clement har produceret sammen med Bret McKenzie og Mike Martinovich.


All American
Får premiere 11. oktober
Da en fremadstormende amerikansk fodboldspiller fra South L.A. rekrutteres til at spille for Beverly Hills High, er det en helt ny verden, der venter ham. Imellem sejrer og nederlag kolliderer to familier med forskellig baggrund - den ene fra Crenshaw og den anden fra Beverly Hills. Serien er inspireret af historien om Spencer Paysinger, der er berømt inden for amerikansk fodbold. Blandt de medvirkende er Daniel Ezra, Michael Evans Behling, Jordan Belfi, Bre-Z og Taye Diggs.


Mr Robot
Sæson 3 bliver tilgængelig 12. oktober - alle episoder bliver tilgængelige samme dag
Den Golden Globe-vindende serie Mr. Robot er tilbage. Vi følger Elliot Alderson (Rami Malek), en cyber-sikkerhedsingeniør, der blev involveret i den underjordiske hacker-gruppe fsociety efter at være blevet rekrutteret af deres mystiske leder (Christian Slater). Efter fsocietys hack på det multinationale selskab Evil Corp i første sæson handlede anden sæson om konsekvenserne af angrebet, og nu tager tredje sæson skridtet videre. Foruden Malek og Slater medvirker også Martin Wallström, BD Wong, danske Stephanie Corneliussen, Portia Doubleday og Carly Chaikin.


Aranyélet
Sæson 3 får premiere 14. oktober - alle episoder bliver tilgængelige på premieredagen
Aranyélet (Golden Life) handler om familien Miklósi, der lever et liv i luksus i en forstad til Budapest. I tredje sæson forsøger familiens overhoved Attila Miklósi at lægge sit kriminelle liv bag sig, men det er ikke så nemt. Både hans krævende kone Janka og hans dominerende chef Endré Hollós presser ham til at vende tilbage til den kriminelle underverden. Da hans søn samtidig ytrer et ønske om at gå i faderens fodspor, må Attila spørge sig selv, om han vil være i stand til at beskytte familien, hvis han introducerer sønnen til det farlige erhverv.


Camping
Får premiere 15. oktober
Camping følger en gruppe gamle venner på en weekendtur til Brown Bear Lake campingplads, hvor de skal fejre en rund fødselsdag. Turen sætter gang i hele følelsesregistret og skaber både latente spændinger, komiske situationer og ripper op i adskillige gamle minder, som gruppen egentlig helst ville glemme. Det er Lena Dunham og Jenni Konner, der også stod bag HBOs hitserie Girls, som har skrevet og produceret serien. Camping er baseret på den britiske serie af samme navn, og i hovedrollerne ses Jennifer Garner, Juliette Lewis og David Tennant.


Supergirl
Sæson 4 får premiere 15. oktober
Da hun var 12 år undslap Kara Zor-El (Supergirl) den farlige planet Krypton og blev sendt til Jorden, hvor hun voksede op hos en plejefamilie. Her lærte hun at skjule de spektakulære kræfter, hun deler med sin kendte fætter, Superman. Mange år senere, da hun som 24-årig bor i National City og arbejder for mediegiganten CatCo, beslutter hun sig for at anvende sine overmenneskelige kræfter og blive den helt, som det er hendes skæbne at blive. Hun skal nu pludselig balancere det normale liv med et undercover-job på DEO - "Department of Extra-Normal Operations", hvis formål er at beskytte Jorden mod bl.a. rumvæsener. Melissa Benoist spiller Supergirl.


Loudermilk
Sæson 2 får premiere 17. oktober
Loudermilk handler om den tidligere alkoholiker Sam Loudermilk, der nu fungerer som rådgiver for stofmisbrugere - om end han ikke er særligt begejstret for jobbet. Loudermilk har bittert måtte konstatere, at selvom han formår at holde sig fra alkohol, kan livet stadigvæk være ét stort rod. Serien er skabt af Peter Farrelly og Bobby Mort, og det er Ron Livingston (HBOs Sex and the City) der spiller Sam Loudermilk. Blandt de øvrige medvirkende er Will Sasso, Laura Mennell, Anja Savcic, Mat Fraser, Toby Levins og Mark Brandon.


Into the Badlands
Sæson 3 bliver tilgængelig 17. oktober - alle episoder bliver tilgængelige samme dag
Et feudalt samfund, der kaldes Badlands, er opstået efter civilisationens undergang. Det er ustabilt og opdelt mellem syv rivaliserende baroner, der hver regerer med et jerngreb med hjælp fra trænede snigmordere, der kaldes clippers. Den mest dødbringende clipper er Sunny. I tredje sæson af serien prøver Sunny at ændre sit liv og holde sig væk fra Badlands. Han passer sin lille, nyfødte søn Henry, men da Henry bliver syg på mystisk vis, bliver Sunny tvunget til at vende tilbage til rødderne.


My Dinner with Hervé
HBO-film med premiere 21. oktober
Filmen fortæller den virkelige historie om det usandsynlige venskab, der opstod mellem den slidte journalist Danny Tate (Jamie Dornan fra Fifty Shades of Grey) og Hervé Villechaize (Peter Dinklage fra Game of Thrones) - den verdensberømte franske dværg og skuespiller. Filmen udspiller sig over en vild nat i L.A., som viser sig at få livsændrende konsekvenser for begge mænd. Foruden Dornan og Dinklage medvirker også Mireille Enos, Harriet Walter, Oona Chaplin, David Strathairn og Andy García. Det er Sacha Gervasi og Sean Macaulay, der har skabt filmen, og Steven Zaillian, Richard Middleton, Ross Katz, Jessica de Rothschild, Sacha Gervasi og Peter Dinklage er executive producere.


Stolen Daughters: Kidnapped by Boko Haram
HBO-dokumentar med premiere 23. oktober
I 2014 blev 276 nigerianske skolepiger kidnappet fra en skole i Chibok i det nordlige Nigeria og skjult i den store Sambisa-skov i tre år. Det var Boko Haram, en voldelig islamisk oprørsbevæøgelse, der stod bag kidnapningen. For et år siden slap 82 af pigerne fri, og filmen fortæller historien om pigernes tid i fangenskab og hvordan deres liv har været siden da. Det er Karen Edwards og Gemma Atwal, der har instrueret, og Edwards har også produceret. Filmens executive producere er Fiona Stourton, Sam Bagnall og Nancy Abraham.


Legacies
Får premiere 26. oktober
Legacies følger ”tribiden” Hope Mikaelson, datteren af Klaus Mikaelson og Hayley Marshall, der stammer fra fortidens mest magtfulde vampyrer og varulve. Serien starter to år efter, serien The Originals (den oprindelige spinoff-serie fra den populære The Vampire Diaries), sluttede. 17-årige Hope og Saltzman-tvillingerne, Lizzie og Josie, går på Salvatore skolen – en skole for unge vampyrer, hekse og varulve, hvor eleverne lærer at kontrollere deres superkræfter. Blandt de medvirkende er Danielle Rose Russell, Matt Davis, Kaylee Bryant og Jenny Boyd.


Blinded by the Lights
Premiere 27. oktober - alle episoder bliver tilgængelige på premieredagen
Blinded by the Lights er baseret på Jakub Żulczyk’s bestseller-roman. Serien foregår over syv dage og følger en kokain-dealers liv - et liv, der er perfekt organiseret og tilrettelagt, men som pludselig begynder at synke i grus. Det er debutanten Kamil Nożyński, der spiller hovedrollen, og blandt de øvrige medvirkende er Marta Malikowska, Robert Więckiewicz, Jan Frycz, Cezary Pazura, og Janusz Chabior. Serien er instrueret af Krzysztof Skonieczny, der også har skrevet manuskriptet sammen med forfatteren til bogen bag serien, Jakub Żulczyk.


Ray Donovan
Sæson 6 får premiere 29. oktober
Den nye sæson af Showtime-serien Ray Donovan er filmet og foregår i New York. Tidligere har dramaserien udspillet sig i Los Angeles, hvor vi har fulgt den professionelle "fixer" Ray Donovan (Liev Schreiber), som hjælper de rige og berømte med at få deres problemer til at forsvinde. I denne sæson er Ray i gang med at genopbygge sit private og professionelle liv i New York. De fleste af Rays problemer kan spores tilbage til hans far (spillet af Jon Voight); en gangster, der efter 20 år i fængsel, dukker op igen i Rays liv og laver ballade. Foruden Schreiber og Voight medvirker Susan Sarandon også i en af seriens bærende roller. Serien er skabt af Ann Biderman.
#281042
Nyt på HBO Nordic i november 2018

Billede


Mike Judge Presents: Tales from the Tour Bus
Sæson 2 får premiere 3. november
Første sæson af Mike Judges animerede komedieserie fokuserede på countrymusik, og nu er turen så kommet til funk-genren. I denne sæson får vi animerede interviews med tidligere bandmedlemmer, venner og bekendte til blandt andre George Clinton, Rick James, James Brown og Bootsy Collins. Samtidig indgår også arkivmateriale med diverse optrædener fra og billeder af de nævnte kunstnere. Mike Judge er også manden bag HBOs komedieserie Silicon Valley.


Hackerville
Premiere 4. november
Rumænsk-tysk co-produktion, som primært er indspillet i Timisoara, men også on location i Frankfurt og Bukarest. Hackerville fik for nyligt verdenspremiere på filmfestivalen i Zürich og er en thriller i seks afsnit, der er fyldt med både action og humor. Den handler om et hackernetværk og de efterforskere, som får til opgave at opspore netværket og folkene bag. Serien er skabt af Ralph Martin og Joerg Winger, og det er Igor Cobileanski og Anca Miruna Lăzărescu, der har instrueret. Blandt de medvirkende er Lisa Metz, Andi Vas Luiano og Cipi Matei.


Grisse
Premiere 5. november
Grisse er et periodedrama fra HBO Asia, der udspiller sig i midten af 1800-tallet. Serien foregår under kolonitiden i Hollandsk Ostindien, hvor vi følger en rebelsk gruppe, der har indledt et oprør mod en brutal guvernør og pludselig skal lede en lille by ved navn Grisse. Vi følger en række karakterer med vidt forskellig baggrund, der finder fælles fodslag i oprøret. Rollelisten består af et ensemble-cast, som tæller medvirkende fra både Indonesien, Japan, Malaysia, Singapore og Europa.


Axios
HBO-dokumentar med premiere 5. november
Axios er en nyhedsorienteret dokumentarserie i fire dele fra det nye medieselskab Axios. Det er Matthew O’Neill (HBOs Baghdad ER) og Perri Peltz (HBOs Remembering the Artist Robert De Niro, Sr.), der står bag, og serien kommer til at fokusere på nogle af de vigtigste områder inden for politik, erhvervsliv og teknologi - med fokus på de emner, som skaber fremtiden. Axios blev grundlagt i 2016 af Mike Allen, Jim VandeHei og Roy Schwartz.


We Are Not Done Yet
HBO-dokumentar med premiere 9. november
We Are Not Done Yet handler om de mange amerikanske krigsveteraner, der lider af PTSD - og om de kvindelige veteraner, som har været udsat for seksuelle krænkelser. Dokumentaren følger en gruppe af disse veteraner, der mødes for at bekæmpe sine traumer ved at skrive om dem under en kreativ workshop, afholdt af United Service Organizations (USO). Sareen Hairabedian har instrueret, og det er Jeffrey Wright (fra HBOs Angels in America og Westworld), der har produceret sammen med David Holbrooke (HBOs The Diplomat).


Clique
Sæson 2 får premiere 10. november
BBC-serien Clique handler om de stærke venskaber og relationer, der bliver skabt i universitetsårene. Hovedpersonen Holly (Synnove Karlsen) bor sammen med Louise (Sophia Brown) på et kollegium sammen med en række andre studerende - heriblandt nogle unge aktivister. I denne sæson bliver Holly tiltrukket af en ny gruppe på universitet, som skaber problemer. Serien er skabt af Jess Brittain.


Room 104
Sæson 2 får premiere 10. november
Anden sæson af antologiserien Room 104, der er skabt og executive produceret af Mark og Jay Duplass, foregår præcis som i første sæson på et enkelt værelse på et typisk amerikansk motel. Hver episode fortæller en lukket historie om en gæst på motellet og de forskellige bikarakterer, gæsten interagerer med undervejs. Serien går fra afsnit til afsnit fra den ene genre til den anden og indeholder både komedie, drama og horror. I denne sæson medvirker blandt andre Mahershala Ali, Michael Shannon og Judy Greer.


Sally4Ever
Premiere 12. november
Ny britisk komedieserie skabt af Julia Davis, der også står bag den originale version af Camping - komedieserien, som netop har haft premiere i en amerikansk version, med Lena Dunham og Jenni Konner ved roret. Sally4Ever handler om Sally (Catherine Shepherd), der snart skal giftes med David (Alex Macqueen). David og Sally har været kærester i ti år, men en dag møder Sally den karismatiske Emma (Julia Davis), som hun forelsker sig hovedkulds i. Det, der starter som en romatisk og sexet affære, viser sig at blive lidt af et mareridt, da Emma for alvor folder sin personlighed ud.


Escape at Dannemora
Premiere 19. november
Escape at Dannemora er baseret på den utrolige men virkelige historie om en fangeflugt fra et fængsel i den nordlige del af staten New York tilbage i 2015. Begivenhederne udmøntede sig i en regulær menneskejagt på to morddømte fanger, som var flygtet ved hjælp fra en kvindelig ansat, der havde et seksuelt forhold til begge mænd. Del Toro spiller den morddømte Richard Matt, en kreativ og skræmmende lederfigur, der var hjernen bag flugten. Paul Dano spiller David Sweat, en dømt politimorder, der noget modvilligt blev rodet ind i Richard Matts flugtplaner. Patricia Arquette ses i rollen som Tilly Mitchell, en hårdtarbejdende mor, der ledte fængslets skrædderafdeling og havde et forhold kørende med begge mænd. Det er Ben Stiller, der er seriens instruktør og executive producer.


My Brilliant Friend
Premiere 19. november
Efter at hendes bedste veninde tilsyneladende er forsvundet sporløst, tænder den ældre kvinde Elena Greco for computeren og sætter sig for at fortælle historien om deres venskab. Et venskab, der starter tilbage i 1950, hvor hun møder Raffaella Cerullo (med kælenavnet Lila) på skolen. De to piger vokser op i et farligt og fascinerede Napoli, og man følger dem i mere end 60 år af deres liv. Alt sammen fortalt af Elana, der både opfatter Lila som den bedste veninde, hun nogensiden har haft, men også som sin værste fjende. I hovedrollerne som Elena og Lila som børn finder man Elisa Del Genio og Ludovica Nasti, og senere overtager Margherita Mazzucco og Gaia Girace, når pigerne portrætteres som teenagere. My Brilliant Friend er en HBO, RAI fiction og TIMVISION serie, der er instrueret af Saverio Constanzo. Serien er baseret på første del af Elena Ferrantes bestseller-bogserie.


Vikings
Sæson 5B får premiere 29. november
I anden halvdel af sæson fem vender den legendariske viking, Rollo (Clive Standen), tilbage, og det bringer yderligere drama til Kattegat. Ivar the Boneless (danske Alex Høgh Andersen) regerer på tyrannisk vis, og han har drevet Bjørn (Alexander Ludwig) og Lagertha (Katheryn Winnick) på flugt sammen med biskop Heahmund (Jonathan Rhys Meyers). Ivars magt bliver dog snart udfordret, og gamle fjender viser sig at kunne blive allierede. Samtidig kæmper Floki (Gustaf Skarsgård) sine egne kampe på Island. Sæson 1-4 af Vikings er tilgængelige allerede, og på premieredagen bliver den første halvdel af sæson fem også tilgængelig igen.


Nye film i november
Alle film bliver tilgængelige 1. november
District 9
Idealisten
Lawless
Legend
The Number 23
A Single Man
Still Alice
Yves Saint Laurent
Bridget Jones: The Edge of Reason
Inglorious Basterds
Kick-Ass 2
#284868
Nyt på HBO Nordic i december 2018

Billede


Channel Zero
Sæson 1 og 2 bliver tilgængelige 1. december
Channel Zero er baseret på gyserhistorier fra onlineportalen creepypasta. Første sæson handler om en mand, der er overbevist om, at et børne-program fra 80'erne har været skyld i en række forfærdelige hændelser i hans barndom. Anden sæson er inspireret af Brian Russells creepypasta-historie om en ung Margot Sleator, som besøger et bizart hus fyldt med mystiske rum.


Folklore
Premiere 1. december - alle episoder bliver tilgængelige samme dag
Asiatisk gyser-antologiserie, der udspiller sig i flere asiatiske lande og handler om forskellige folklore-fortællinger fra de pågældende lande. Hver episode er baseret på ét specifikt lands overtro og myter, og serien forsøger at modernisere og opdatere de asiatiske gyserfortællinger, som vi kender dem.


Miss Sherlock
Premiere 1. december - alle episoder bliver tilgængelige samme dag
HBO Asia og Hulu Japan står bag Miss Sherlock – en moderne hyldest til Sir Arthur Conan Doyles klassiker, som udspiller sig i dagens Tokyo, og hvor hovedkaraktererne er kvinder. Dr. Wato Tachibana er kirurg og netop vendt hjem fra en tid som frivillig i Syrien. Sara Shelly Futaba yder konsulentbistand til den del af politiets efterretsningstjeneste, som beskæftiger sig med bizarre og komplicerede sager. Serien igennem løser de to kvinder sammen den ene mystiske hændelse efter den anden.


Master of the Drunken Fist: Beggar So
HBO Asia-film med premiere 1. december
So Chan er søn af en rig købmand fra Kanton, og han er både forkælet, klog og ambitiøs. Samtidig er han på vej til at blive kejserens nye kampsportsmester. Men da han bliver spundet ind i en politisk intrige mellem to vigtige personer ved hoffet, mister han alt. Filmen er instrueret af Guo Jian-Yong.


Master of the Shadowless Kick: Won-Kei-Ying
HBO Asia film med premiere 1. december
Wong Kei-Ying er en stille og pligtopfyldende læge, som undgår alle konflikter for at kunne redde liv. Der er ikke noget, der betyder mere for ham end høj moral og etik. Byens nye guvernør Wei er den modsatte type, og han får lokket Wong til at hjælpe ham med at bekæmpe en lokal opium-bande. Filmen er instrueret af Guo Jian-Yong.


Pretty Little Liars
Sæson 1-7 bliver tilgængelige 1. december
I den lille by Rosewood bor de fem piger Alison, Spencer, Aria, Hanna og Emily. Deres verden bliver vendt op og ned, da gruppens leder, Alison, pludselig forsvinder. Et år senere begynder pigerne at få en række mystiske beskeder fra en, der kalder sig A og siden A.D. Den person, som sender dem beskederne, terroriserer pigerne en efter en og hænger dem op på alle de ting, de har gjort galt - både før og efter Alisons forsvinden. Først tror de, at det på en eller anden måde er Alison, der sender dem beskederne, men de indser hurtigt, at det må være en anden, som står bag.


Berlin Station
Sæson 3 får premiere 3. december
Ismael Cruz Córdova spiller Rafael Torres, en yderst intelligent ex-militærmand, der taler adskillige sprog og er ligeså hurtigt tænkende, som han er hurtig til at tømme andre folks lommer. Han bliver en del af CIAs specialafdeling og derigennem udstationeres han i Berlin og bliver sat på en akut sag. Foruden Córdova medvirker også Richard Armitage, Richard Jenkins, Michelle Forbes, Rhys Ifans, Leland Orser, Ashley Judd og Keke Palmer. Serien er skabt af Olen Steinhauer.


Say Her Name: The Life and Death of Sandra Bland
HBO-dokumentar med premiere 4. december
Den 10. juli 2015 blev Sadra Bland, en politisk engageret afroamerikansk kvinde fra Chicago, arresteret for en trafikforseelse i en lille texansk by. Efter tre dage i varetægtsfængsel blev Bland fundet i sin celle - hængende i en lykke fra loftet. Blands død blev behandlet som selvmord, men historien bag stikker langt dybere.


Crime Time
Premiere 5. december - alle episoder bliver tilgængelige samme dag
Brasiliansk serie, der er inspireret af Wallace Souzas livshistorie. Serien følger den succes og siden deroute, en politimand oplever, da han bliver tv-vært på krimiserien Crime Time. Programmets præmis er at præsentere makabre gerningssteder og efterforskninger, men da forbrydelserne ikke altid hænger på træerne, tager tv-værten sagen i egen hånd og iscenesætter falske forbrydelser. Alt for at holde på seerne!



You've been tagged
Sæson 3 bliver tilgængelig 7. december
De tre teenagepiger Hailey (Lia Marie Johnson), Rowan (Lulu Antariksa) og Elisia (Katelyn Nacon) bliver tagget via deres sociale medier i en række voldsomme og uhyggelige videoer. Der er en eller anden, der ved skræmmende meget om, hvem de er, hvad de laver og hvor de bor. Pigerne gør alt for at finde ud af, hvem personen bag videoerne er, inden det får alvorlige konsekvenser. Noah Centineo er ny på rollelisten i denne sæson.


Baron Noir
Premiere 12. december - alle episoder bliver tilgængelige samme dag
Den franske politiker Philippe Rickwaert (Kad Merad) ønsker at hævne sig på sine politiske fjender. Hans karriere er gået fløjten, efter at han blev ofret af præsidentkandidaten Francis Laugier (Niels Arestrup). Philippe allierer sig med Laugiers nærmeste rådgiver Amélie Dorendeu (Anna Mouglalis) og knytter venskabelige bånd til folk fra såvel de højeste politiske rækker som inden for politiet og underverdenen for at nå sine mål.


Nox
Premiere 12. december - alle episoder bliver tilgængelige samme dag
I denne krimiserie bliver vi kastet ud i en hæsblæsende kamp mod tiden i Paris' mørke undergrund. Den pensionerede efterforsker Catherine (Nathalie Baye) bliver tvunget tilbage på jobbet, da hendes datter Julie (MaÏwenn) forsvinder i byens katakomber. Sammen med partneren Raphaël (Malik Zidi) sætter hun jagten ind efter datteren ved hjælp fra en række ledetråde i den skræmmende labyrint under byen.


Death and Nightingales
Premiere 13. december - alle tre episoder bliver tilgængelige samme dag
Baseret på Eugene McCabes moderne irske klassiker, er den nye miniserie i tre dele en fortælling om kærlighed, svigt og hævn i landområdet omkring Fermanagh i 1885. Her ved naboerne alt om hinanden og er ikke bange for at udspionere og smede rænker. Vi følger Beth Winters (Ann Skelly) under et skelsættende døgn. Det er hendes 23-års fødselsdag, og hun har bestemt sig for at flygte sammen med den charmerende Liam Ward (Jamie Dornan) og forlade det liv, hun kender, der er præget af den dominerende stedfar Billy (Matthew Rhys). Det er Allan Cubitt (The Fall), der har instrueret.


Pete Holmes: Dirty Clean
HBO Comedy Special med premiere 16. december
Pete Holmes, der blandt andet står bag og medvirker i HBO-komedieserien Crashing, er ene mand på scenen i denne comedy special. Showet er indspillet på Aladdin Theatre i Portland og handler om alt fra Michael Jackson til Elon Musk - og også lidt om, hvordan livet har ændret sig, efter at Holmes er blevet far. Det er Marcus Raboy, der har instrueret, og han stod også bag Pete Holmes' første comedy special fra 2016 - Pete Holmes: Faces and Sounds.


Marvel's Runaways
Sæson 2 får premiere 21. december - alle episoder bliver tilgængelige samme dag
I anden sæson af den populære Marvel-serie har vores Runaways forladt deres hjem (og onde forældre) og skal nu forsøge at klare sig selv. I jagten på mad og beskyttelse må de også passe på hinanden - nu mere end nogensinde før. Det er på tide, at de tager kampen op mod organisationen PRIDE én gang for alle. Serien er skabt af Josh Schwartz og Stephanie Savage (The O.C. og Gossip Girl).



TOONIX - familiefilm
- Polarekspressen – Premiere 7. december
- Drengen og jernkæmpen - Premiere 7. december
- Happy Feet 2 - Premiere 7. december
- Grusomme mig - allerede tilgængelig
- Pingvinerne fra Madagascar - allerede tilgængelig
#289753
Nyt på HBO Nordic i januar 2019

Billede


SUCCESS
Premiere 6. januar - Alle episoder bliver tilgængelige på premieredagen.
Den Oscar-vindende instruktør Danis Tanovic (No Man's Land) har skabt denne kroatiske serie, som er en fortælling om fire mennesker, der ikke kender hinanden, men bliver kædet sammen på grund af en voldsom hændelse. Serien, der er skrevet af Marjan Alčevski, består af 6 episoder og er indspillet i Zagreb.


TRUE DETECTIVE
Sæson 3 får premiere 14. januar - episode 1 og 2 bliver tilgængelige på premieredagen
Den nye og tredje sæson af den populære HBO-serie fortæller historien om en makaber forbrydelse i hjertet af "The Ozarks" i USA. Mysteriet udfolder sig over flere årtier og foregår i tre forskellige tidsperioder. Mahershala Ali spiller hovedrollen som Wayne Hays, en efterforsker fra den nordvestlige del af Arkansas. Blandt de øvrige medvirkende finder man Carmen Ejogo og Stephen Dorff. Serien er skabt af Nic Pizzolatto. Tredje sæson består af 8 episoder.


ROSWELL, NEW MEXICO
Premiere 16. januar
Roswell, New Mexico er en moderne version af kult-serien Roswell fra slut 90'erne - denne gang med et nyt immigrations-twist. Datteren til et par udokumenterede immigranter vender tilbage til fødebyen Roswell i New Mexico. Her finder hun ud af et par chokerende ting om sit teenage-crush, der nu er blevet politibetjent i byen. Det viser sig nemlig, at han er et rumvæsen, som hele livet har skjult sine overnaturlige evner og oprindelse. Serien består af 13 episoder.


CRASHING
Sæson 3 får premiere 21. januar
HBO-komedieserien er skabt af Pete Holmes, der også spiller hovedrollen, og den trækker på Holmes' egne oplevelser som komiker og professionel standupper i New York. I tredje sæson går det fremad for Pete, og han tager blandt andet på en comedy-tour rundt på en række amerikanske colleges – en tour, der giver ham en god spand succes, uden at træerne dog helt vokser ind i comedy-himlen. Pete Holmes, Judd Apatow, Judah Miller og Igor Srubshchik er seriens executive producers. Tredje sæson består af 8 episoder.


HIGH MAINTENANCE
Sæson 3 får premiere 21. januar
Fra det uventede og skæve til det forudsigelige og mondæne giver High Maintenance et indblik i de daglige rutiner for en broget flok af newyorkere, der på forskellig vis sætter kulør på tilværelsen. Ben Sinclair spiller rollen som "The Guy", en navnløs potdealer, hvis kundebase består af en række neurotiske excentrikere, der er mindst lige så forskelligartede som den by, de lever i. Det er Katja Blichfeld og Ben Sinclair, der har skabt serien. Tredje sæson består af 9 episoder.


SMILF
Sæson 2 får premiere 21. januar
Den Golden Globe-nominerede komedieserie SMILF er skabt af Frankie Shaw, der også spiller hovedrollen som Bridgette. Serien foregår i Boston og giver en rå, ærlig og komisk skildring af en kvinde i tyverne, hvis tilværelse som ung, enlig mor spænder ben for hendes jagt på en partner, sex og karriere. Blandt gæstestjernerne i denne sæson finder man Melanie Griffith og Ally Sheedy, og Rosie O’ Donnell vender tilbage i rollen som Tutu. I denne sæson har den Emmy-nominerede skuespiller Kerry Washington instrueret en af episoderne.


BLACK MONDAY
Premiere 21. januar
Tag med tilbage til den 19. oktober 1987, også kaldet "Black Monday" - dagen for historiens største crash på Wall Street. Ingen har kunnet finde ud af, hvad der udløste crashet ... ingen lige indtil nu! I denne nye Showtime-serie får vi historien om, hvordan en gruppe af outsidere tog kampen op med den klassiske Wall Street-elite og endte med at smadre verdens største finansielle system på underfundig vis. Den vanvittige komedie har Golden Globe-vinderen Don Cheadle i hovedrollen, og han flankeres af Grammy-vinderen Andrew Rannells (Girls) og Regina Hall (Girls). Det er Seth Rogen og Evan Goldberg, der er seriens executive producers, og de instruerer også pilotafsnittet. Serien er skabt af David Caspe (Happy Endings) og Jordan Cahan (My Best Friend’s Girl).


THE MAGICIANS
Sæson 4 får premiere 24. januar
Serien, der er baseret på Lev Grossmans bestseller-romaner, følger den unge, intelligente fyr Quentin Coldwater, som går på Brakebills University - en hemmelig institution med speciale i magi. Bedst som Quentin og hans medstuderende er godt i gang med deres uortodokse trylleri-uddannelse, går det op for dem, at den magiske eventyrverden, kaldet Fillory, de hørte historier om som børn, er langt mere virkelig, end de troede – og den udgør en alvorlig risiko for menneskeheden. Fjerde sæson består af 13 episoder.


AMANDA SEALES: I BE KNOWIN´
HBO Comedy Special med premiere 27. januar
Denne Comedy Special med Amanda Seales er komikerens første en-times forestilling. Hun har selv skrevet manuskript, og showet er optaget i Edison Ballroom i New York. Det er Jesse Collins Entertainment, der har produceret for HBO. Programmets executive producers er Amanda Seales selv og Jesse Collins, og det er Stan Lathan, der har instrueret.


Udvalgte nye film i januar:
BLODSBÅND
EN CHANCE TIL
EN DU ELSKER
KARTELLET
KRAFTIDIOTEN
NORDVEST
NYMPHOMANIAC
SPIES OG GLISTRUP
TO VERDENER
PIONER
EFTER BRYLLUPPET
DEN SKALDEDE FRISØR
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12