Debat af tilbehør og andre hardware-emner, som ikke hører ind under de andre fora

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Af PeterD
#285445
Ved godt at reklamer skaber penge for FP, men syntes godt nok den orange Powerreklame som dækker det meste af skærmen i begge sider og top i Android er irriterende at se på..

Sjovt nok er Ekstrabladet og BTs reklamer ikke så aggressive, for de bliver automatisk blokeret i det indbyggede spam program.

Nu er der så ikke lang tid til den 23. November, så så stopper den nok..
Brugeravatar
Af bbplayer
#285447
PeterD skrev:Ved godt at reklamer skaber penge for FP, men syntes godt nok den orange Powerreklame som dækker det meste af skærmen i begge sider og top i Android er irriterende at se på.
Du kan , helt uden adblocker, trække vindue sammen horiz. , så forsvinder de reklamer i siden, og du ser kun forum tekst?

Det er da ikke at blokere dem.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#285485
Peder: vi bestemmer ikke farverne på de reklamer, som der designes. Der er ikke super meget velvilje til at hjælpe med, at du kan få din reklameblocker til at fange denne uges reklame, men som det nævnes, så vil dem i siderne forsvinde hvis siden gøres smal nok.

Ellers må du over og bruge Tapatalk. Så får du dog også reklamer - de går bare ikke til os.
Brugeravatar
Af Pataya
#285486
Det nemmeste er nok at ringe til Powers hovedkontor og overtale dem til at ændre deres brand guidelines til nogle mere sensitive farver - en lækker kombination af fersken og lakrids farvet kunne være mere behageligt for øjnene.