Debat af spilkonsoller, hvad angår både spildelen og medieafspilningsdelen

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#261877
Hej,

Jeg købte i går en Playstation 4 Pro, for at være "fremtidssikret", selvom jeg endnu ikke har et HDR-tv. Dog er det planen at det bliver næste indkøb.

Jeg har dog efterfølgende kigget mig omkring, og set at der er en Playstation 4 Slim 2017 model, som har HDR-logoet på emballagen. Den er her:
https://www.elgiganten.dk/product/gamin ... 00-gb-2017

Den maskine, jeg har købt, er en Pro:
https://www.elgiganten.dk/product/gamin ... 4-pro-1-tb

Hvad er forskellen udover harddisken og den fysiske udformning?
(Jeg har læst i nogle anmeldelser at Pro'en kan have svært ved at levere ægte 4K, så det er egentlig mest HDR jeg går efter, hvorfor jeg er i tvivl om jeg burde have købt den playstation 4 slim 2017 udgave jeg linker til)

Nogen der kan hjælpe?
#261881
HDR er vel det samme på begge maskiner går jeg ud fra...???

Du får højere opløsning i pro'en og bedre performance!

Hvis man ingen PS4 har så ville jeg helt klart vælge en pro, hvis man har en PS4 i forvejen så kan det diskuteres om det er værd at opgradere, det kommer an på hvor meget man går op i tingene.
#261885
Grunden til jeg spørger, er egentlig at jeg er faldet over de forskellige emballager til PS4 slim, og derfor tænkte jeg om der var lavet en opgradering på slim, som gjorde den til en "Pro light"
Se her:
Billede
#261895
Ja alle PS4 kan lave HDR....

Det fik den via firmware update... Selv den allerførste PS4.

En PRO kan i nogen spil lave ægte 4K i andre spil laver den noget der minder om 4k via checkerboard og i andre spil lavere end 4K, men stadig bedre end en almindelig PS4... Derudover kan nogle spil afvikles bedre (højere framerate) end på den almindelige PS4.