Debat af spilkonsoller, hvad angår både spildelen og medieafspilningsdelen

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#240792
Gran Turismo Sport

Billede

"With GT Sport, a powerful engine is everything – and PS4 Pro pushes the game into an eye catching fast lane featuring 4K, 60FPS, HDR, an 18GB VPS uncompressed stream and wide colour support"

Og:

“All the cars look fantastic in 4K in terms of the detail improvements, but if you look at it from the aspect of HDR and wide colour, about 11% of the cars in the real world today don’t fit into the standard colour space that was possible in games up until now. Cars like Ferrari… it wasn’t actually possible to accurately represent that particular distinctive red in games unless you used the wide colour space that’s now available in GT Sport. So the brightly coloured cars out there are now going to look perfect in the game.”

Link til mere om PS4 Pro udgivelsen: https://blog.eu.playstation.com/2016/11 ... tation-vr/

Polyphony sagde i november, at GT Sport kommer til at køre i 1800p opskaleret til 4K, så jeg vil gå ud fra, at det stadig er tilfældet.
Af kabri
#240834
Jeg fandt et tal for LG 2016 LCD: 54 ms i HDR
HDTVTest: http://www.hdtvtest.co.uk/news/55uh770v ... 064369.htm

Det må være samme målemetode som på listen ikke? Mærkerne må gerne få sænket lag en smule i 2017, hvor jeg skal købe nyt! 8-)

PS: Og det er selvfølgelig klart, at der ikke findes noget fra B&O endnu, da de ikke har HDR TV. Det første HDR TV fra Loewe er det den der OLED TV?
#241719
Jeg fandt lidt flere titler i HDR til Xbox. Chefen for Xbox spilmarkedsføring opretholder en liste: https://twitter.com/aarongreenberg/stat ... 8015566849

Listen for Xbox One S i første indlæg er opdateret. Listen for PS4 er også opdateret

Jeg har fået en Xbox One S hjem. Jeg mangler nogle spil i HDR, men påtænker at starte med Forza og Gears of Wars 4.

På PS4 har jeg kun nået at spille Uncharted 4 i HDR. Jeg troede egentlig, at Rise of Tomb Raider var i HDR, men studiet har i PS4 Pro opdateringen valgt kun at omfavne højere opløsning, ser det ud til. Jeg ejede The Last of Us til PS3, men det betyder jo ikke automatisk, at man også ejer det på PS4... (nærigt, at man ikke engang kan få opgraderingsrabat)
#241830
Så er opdateringen, der sænker HDR input lag på 2016 OLED på vej ud:
http://www.flatpanels.dk/nyhed.php?suba ... 1480589541


Til dem af jer med OLED, så skal PS4 Pro signalet se sådan her ud, når HDR kommer korrekt igennem. I kan tjekke med info-knappen på fjernbetjeningen.

Billede

HDR-signalet er i HDR10 formatet.
BT.2020 angiver containeren for det udvidede farverum (kaldes også Rec.2020)
Af DFK1990
#243818
Hej
Jeg har et LG E6V OLED og jeg kan simpelthen ikke få HDR moden til at virke på tv'et.
Jeg har en almindelig ps4 konsol. Jeg har været inde i konsollen og tjekket om hdr var aktiveret og det var det på forhånd. Jeg har også været inde og aktivere HDMI UHD Deep color for porten men alligevel får jeg ikke HDR frem. Jeg har læst den guide som rasmus har lagt op og gjort det samme, men det vil bare ikke virke.

nogle som måske ved hvor fejlen kan ligge? :S
Af DFK1990
#243827
Jeg har prøvet med Battlefield 1 og Final Fantasy XV :)

Jeg har også opdateret tv'et med den nye game mode profil, men den eneste jeg har er den standard spil profilen som ligger i tv'et fra starten.
Af maagren
#243831
DFK1990 skrev:Jeg har prøvet med Battlefield 1 og Final Fantasy XV :)

Jeg har også opdateret tv'et med den nye game mode profil, men den eneste jeg har er den standard spil profilen som ligger i tv'et fra starten.
Det skal vist også aktiveres i game options på FF XV.

Battlefield har så vidt jeg ved ikke fået en HDR-patch endnu.
Af DFK1990
#246820
Rasmus Larsen skrev:Er der nogen af jer der har prøvet Horizon Zero Dawn i HDR?

Det får utrolig meget ros derude, men hvordan er det i forhold til f.eks. The Witcher 3? (som er et RPG, som jeg godt kan lide)

Jeg har spillet nogle timer igår med Horizon, og der er ingen tvivl om at grafikken spiller max. lyset er rigtig detaljeret og blænder nærmest en når man kigger lidt mod himlen, græsset som man gemmer sig i opføre sig mere naturligt, så det ikke bare går igennem spilleren. Derudover føler jeg bare spillet er utrolig godt gennemført overall. De forskellige filmske scener er rigtig godt lavet og især stemmerne virker godt. lyden var jeg også ret overrasket over, når maskinerne er i nærheden lyder de virkelige tunge og store med deres larmende skridt.

ved sådan et spil her ville jeg ønske at jeg havde en PS4 Pro så jeg også kunne få 4K oplevelsen, men det må ventet til man lige har samlet lidt sammen. ;)
Af DFK1990
#246823
Rasmus Larsen skrev:Fedt. Jamen det er jo det man generelt hører. Nærmest universel ros til spillet.

Nu er du naturligvis ikke kommet så langt, men følger man overordnet en tidslinje eller er det en helt åben verden, som man kan udforske?
Indtil videre det indtryk jeg har fået er at der selvfølgelig er hovedmissioner som man følger i starten og derefter bliver der låst op for flere sidemissioner som man kan gå i krig med.
Far Cry Primal og Tomb Raider rise of the tomb raider minder jo egentlig en del om Horizon, altså stor åben natur verden, hvor man skal samle ting op for at fremstille bedre gear, man gemmer ved at tænde et lejr bål, og man åbner nye skills jo længere man kommer i spillet og det var hovedsagligt det. Normalt går jeg sjældent op i historierne i spillet og droppede de 2 førstenævnte spil rimelig hurtigt da det føltes som noget man havde spillet før, men heldigvis føles dette anderledes og mere interessant.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13