Ikke til off-topic, men til emner, som ikke hører ind under de andre fora omkring skærme.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#290432
Billede

Skattejægere og lykkeriddere skulle allerede være i gang med at tage for sig af vraggodset, der ifølge Reuters blandt andet tæller Ikea-møbler, tøj og fladskærms-tv.
#290436
Måske forbrugere nu også skal være på vagt over for små fisk og plankton i skærmen - jf. tordenfluer. :D
#290447
Er det på internationalt farvand, så er der vel ikke en lov som sådan, der siger man ikke må samle op hvad andre taber?

edit: Tror slet ikke man kan sammenligne cykler,biler og skibe der? Det er vist ikke set før at cykler og biler er oven på vandet, uden at der er et skib under dem.
#290473
Man kan yderligere læse om det på artikler fra Hollandsk kystvagt, at de informerer om det på strande, hvor de også forklarer det ikke er første gang der sker, og det med fladskærme delen, der var en video fra en som fik reddet en skærm i en container og ville nu se om den virker når den blev tør engang :)

Det er da en sjov måde at få sit nye LG W8 på, artiklen nævner så intet om skærm modeller eller indhold.
#290500
bbplayer skrev:...
Det er vist ikke set før at cykler og biler er oven på vandet, uden at der er et skib under dem.
For snart mange år siden tabte en færge i Femernsund en bovport og et par togvogne med nye BMW'er 'endte' på havets bund. Stelnumrene blev annulleret i BMWs systemer. Men bilerne dukkede op rimelig kort tid efter i Østeuropa...
#290503
:) Lyder fair nok men spørgsmålet som blev stillet handlede om at stjæle fra biler,cykler og skibe , ikke at tage biler og cykler , er da helt med disse kan modsat være vraggods. Jeg tænkte nu mere at stjæle fra biler er tyveri, og vraggods var så ikke.