Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Planlægger du at tegne abonnement på Paramount+

#327952
Paramount+ lanceres som streamingtjeneste i Danmark den 25. marts. Det er med indhold fra Paramount Pictures, CBS, MTV, Comedy Central, Nickelodeon og Smithsonian.

Paramount+ får nyt 'Star Trek' & 'Frasier', op til 4K Dolby Vision, pris på 59 kr/md.
Dansk Paramount+ chef: Vi går i direkte konkurrence med alle

Hurtig premiere på biograffilm er foreløbigt kun for USA. CNET skriver, at der ikke er meget indhold i 4K HDR (og vi må se om danskerne overhovedet får noget ved lancering) og at der er 3 samtidige streams: https://www.cnet.com/news/paramount-plu ... nd-disney/

Herunder ses app'en (til Apple TV). Lidt flere screenshots fra app:
iOS/tvOS: https://apps.apple.com/ca/app/cbs-all-a ... rm=appleTV
Android: https://play.google.com/store/apps/deta ... n_US&gl=US
Vedhæftede filer
1286x0w.jpg
1286x0w.jpg (95.89 KiB) Vist 1478 gange
#327967
Hmm det virker som om at de ikke rigtigt tror på det udenfor USA. Vi får ikke de fremskyndede premierefilm, ingen 4K (??) og generelt ikke noget, der trækker overskrifter. Mange af deres film ligger også andetsteds og ser da ikke ud til lige at forsvinde.

Eller er det bare mig?
#328669
kabri skrev: 8. mar 2021, 11:08 Hmm det virker som om at de ikke rigtigt tror på det udenfor USA. Vi får ikke de fremskyndede premierefilm, ingen 4K (??) og generelt ikke noget, der trækker overskrifter. Mange af deres film ligger også andetsteds og ser da ikke ud til lige at forsvinde.

Eller er det bare mig?
Paramount kan sandsynligvis ikke fremskynde premierefilm i Danmark uden samtidig at bryde diverse kontrakter med distributører.

Tror Paramount+ får en svær start. Disney har de kæmpestore franchises, og det var ret klart fra starten hvorfor, at man skulle tegne abonnement. Den situation ser jeg ikke Paramount være i.
#328772
Det bliver højst til en måned af gangen i den udbyder-shuffle jeg har kørende efter hvad jeg skal se (mit eneste faste abonnement er Netflix), når og hvis der ligger en serie jeg bare må se og det er der den ligger.
#328953
mbm skrev:Kan simpelthen ikke finde den
Kommer heller ikke frem når jeg søger
Hvad mener du med “søger”? Du skal ind i Apple TV app’en. Den ligger som noget af det første i “se nu”. Du kan ikke finde det som en særskilt app i hverken Apple app store eller Google Play store.
#329440
Tog de 7 dages prøveperiode og meldte mig fra igen efter 2 dage for ikke at glemme det. Meget af indholdet har jeg allerede adgang til via andre tjenester og den film jeg så var i ustyrlig dårlig kvalitet. En bredformat film (2.4:1) var blevet croppet i siderne og blev vist i en opløsning svarende til DVD. Ikke anvendeligt på et 85' TV. Ikke engang 20 kr/mdr vil jeg betale for dette.
#330532
Jeg sendte en forespørgsel til Paramount+, om man kunne gøre brug af deres app, hvis man havde oprettet abonnement via AppleTV+ app'en.

Fik nedenstående svar, ser ikke ud til at det er muligt. De ser det som to forskellige abonnementer.
If you purchased a Paramount+ subscription using the Paramount+ app for iOS, Roku, Android, or Amazon Fire TV, you won’t be able to access Paramount+ through the Apple TV app or the Paramount+ Channel on Apple TV devices. A Paramount+ app subscription is unrelated to a Paramount+ Channel subscription on Apple TV. Channels purchased directly through Apple TV are accessible in the Apple TV app, on supported devices for Apple TV app. To use Paramount+ in the Apple TV app, you’ll need to purchase the Paramount+ Channel subscription through Apple TV app.