Har du spørgsmål eller kommentarer til vores anmeldelser, kan du finde en tråd for hvert anmeldt produkt her.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#315674
Anmeldelsen af Sony A8 er online. OLED TV'et afløser sidste års AG8 som skridtet ned fra topmodellen. I år har A8 får Dolby Atmos support, Apple AirPlay 2, HomeKit og Android 9.
Find testen her: https://www.flatpanels.dk/test.php?suba ... 1591852046

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller tilføjelser, kan de placeres her i tråden og vi skal prøve at vende tilbage på dem.

God fornøjelse med læsningen.
#315678
Fin test som sædvanlig. Bare lige for at forstå det korrekt, så vil jeg ikke opleve panelet "dimme" ved normal brug f.eks serier og film hvor der ikke er statisk logo'er mv. ? (selvfølgelig vil det skrue ned for lyset med 100% hvid skærm, det er jeg med på)
#315680
Nej, det er i situationer, hvor du har et større logo eller et scoreboard ved f.eks. en fodboldkamp - og det vil være i HDR det ses, ikke SDR. Jeg ser det ofte når jeg spiller, og lige hiver en eller anden menu frem - såsom inventory eller des lige - og lader den stå på noget for længe. Når man så shuffler rundt mellem menuer, så kan man spotte, at lyset lige boostes når man åbner et nyt menupunkt.
#315696
Fin og som sædvanlig grundig test! Tak.

Super at I fik nævnt problematikken omkring implementering af Dolby Vison.
Jeg håber lidt at Sony læser med, og fixer det.

Efter noget tid er jeg dog kommet frem til, at det nok ikke bør være en dealbreaker. Er generelt tilfreds.

Tror det var omvæltningen fra HDR10 på mit Philips 9002 OLED (kalibreret) til Dolby Vision på AG8 (kalibreret) der var lidt voldsom. Det er meget mørkt i en sammenligning, især fra ATV.

:)
#315700
bossvan skrev:Tak for en god anmeldelse.
Hvis man ikke spiller, så er HDMI 2.1 vel ikke afgørende?
Nej, det er primært til spilbrug det betyder noget. Man kunne forestille sig en vanvittig verden, hvor en streamingtjeneste pludselig tilbød 4K i 120 Hz, men realistisk set så er det nok ved spil det er aktuelt.
#315702
bossvan skrev:Hvad vil det sige, at man har et Master TV inden for Sony?
Sony kategoriserer selv deres Master Series som bedre kalibreret fra fabrikken og værende tro mod filmskaberens hensigt.
#315735
Ja fin test, men sorry hvor er det ensformigt at læse test af OLEDS skærme gaaaaaaab, glæder mig til at ny skærm teknik Micro Led og måske TCL X10 Mini Led skal testes, var Flatpanels ikke blevet lovet at de ville modtage en TCL Mini Led til test ???????
#315738
Jo, men hver gang er det gået lidt i vasken da der ikke er et mellemlager her i DK.

Mht test af OLED, så er det - som jeg også nævner i testen - lidt rugbrødsarbejde at se på billedkvalitet, da de er så ens.
#315748
Tak for endnu en super anmeldelse. Det var særligt interessant at læse om dine observationer omkring “low profile” DV. Og ja- vi kan håbe at SONY læser med.

Omkring lip sync- oplevede du så nogen umiddelbar forsinkelse da du smækkede Sonos ARC på?
#315839
SonyCPH skrev: 14. jun 2020, 12:44 Du skriver "færre ram".

Bortset fra rent sprogligt vrøvl, hvor meget er der så tale om ?
Hvis vi skal fortsætte i dit spor.

Så er der i anmeldelsen benyttet korrekt sprogbrug. Har der været mere af noget og det nu er mindre er det lig med færre.

Og så hedder det ikke “hvor meget“ når man taler om ram. Men hvor mange.

Så det virker lidt tosset at du angriber sproget men selv fylder dit med fejl.
#316376
Hej gutter, kan man få lidt support til valg af et Sony TV?
Skal til at købe et OLED 55" Sony og har været indstillet på, at det skulle være et AG9 Masterserien fra 2019.
Kan nu se, at der er kommet et nyt år 2020 Sony A8 fra den "professionelle" serie. Der er stor forskel på priserne på de 2 produkter hos Sony og når jeg prøver at sammeligne de 2 produkter her på Flatpanels - kommer der faktisk ikke rigtig nogle forskelle op - vist kun i Android versionen.
Er AG9 stadig foran A8 eller er 2020 modellerne mere up-to-date?
Kan godt vente med at købe til sensommeren - har et gammelt LG som kan bruges i nødstilfælde - hvis I mener at man skal afvente noget nyt i de næste par måneder.
Har valgt OLED da jeg ser film, naturprogrammer - ser ikke sport i større mængder. Sony er valgt fordi alle mine tidl. TV har været Sony og så har fruen i huset også en mulighed for at jonglerer med bare een fjernbetjening. Håber at indlægget ikke er smidt i det forkerte forum. Mvh. Steffen.