Om tilbehør og kabler til hardware eller skærme.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#271996
Hej alle sammen.

Jeg var så heldig at gøre et godt køb i weekenden i forbindelse med LGs kampagne. Nu skal jeg have købt et vægbeslag, så fjernsynet kan hænge så tæt på væggen som muligt. Skal dermed også have udskiftet til vinklet Hdmi kabler. Vil meget gerne høre hvad i har købt af vægbeslag fra dem der også gerne vil have fjernsynet tæt på væggen, samt hvilke HDMI kabler i har købt? Håber på at få et par gode input. Rigtig god søndag til alle.


Sendt fra min BLA-L29 med Tapatalk
#272022
Torben Rasmussen skrev:Min bror bruger Vogels 205 beslaget til sin.
Tak for svar Torben har fundet ud af det hedder 405 nu. Har du et forslag til et HDMI kabel som er vinklet 90 grader?
#272023
Andre må selvfølgelig gerne byde ind tænker jeg køber det Vogel 405 beslag, så mangler bare at finde et vinklet HDMI kabel til 4k afspilning. :)
#272025
Jeg tror bare jeg ville købe en vinkeladapter, så man selv kunne vælge kabel. De fås for under 50 kr for nogle solide modeller.
#272026
Torben Rasmussen skrev:Jeg tror bare jeg ville købe en vinkeladapter, så man selv kunne vælge kabel. De fås for under 50 kr for nogle solide modeller.
Hvad med det tynde HDMI kabel jeg har læst du har erfaringer med? Er ikke meget for de adaptere, har dårlig erfaring med adapter. Prøvede engang en optisk adapter, og der var ikke god forbindelse.
#272027
Jeg har selv en optisk vinkeladapter på mit eget TV og det går fint. Jeg ved ikke om de kabler jeg bruger kan sidde bagpå, men det er herfra:
https://www.av-cables.dk/tyndt-hdmi-kabel/

En adapter ala den her burde nu gå an:
https://www.av-cables.dk/vinklet-hdmi-a ... h-end.html