Til diskussion og snak om computerskærme

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Af Skyheart
#250639
Hey!

Har læst lidt tråde om samme emne, men savner stadig lidt konkrete forslag til en monitor, der også er egnet til gaming.
Kan forstå, at 4K ikke er noget at smide penge efter endnu, medmindre man har et helt stort setup, hvilket jeg ikke har.

Så er det man skal gå efter en FullHD IPS med go' opdateringshastighed og Gsync og hvilke konkrete bud er der?

I første omgang skal den bare bruges til alternativ PS4 skærm/Office skærm men vil bygge en gamingmaskine senere i år.

Mvh Thomas
Af Mr.DJ
#250692
Vær så god = http://www.pricerunner.dk/pl/25-3355661 ... ng+c24fg70

Og er 24 tommer evt. ikke nok, er der osse denne udgave = http://www.pricerunner.dk/pl/25-3776752 ... ign-Priser

Så får du både den bedste billedkvalitet(3000:1 statisk kontrast, 125% srgb farver) og en god hastighed (144Hz, 1ms latency, freesync). Og du vil være istand til at køre osse de nye 3D spil uden at skulle neddrosle den visuelle kvalitet alt for meget, da opløsningen er perfekt til max settings og gaming! ;-)
Af Mr.DJ
#250702
For småt? Til at gøre hvad? Men for nu at svare mere direkte.....ved normal siddeafstand(dvs. fjæs indenfor en 40-50cm fra skærmen), tænker jeg ikke det burde have nogen "negativ" indflydelse. Dvs. medmindre du slet ikke kan lide buede skærme, så er det selvf. et problem! :-)

Hvad Gsync/Freesync osv. angår, så hjælper disse jo alligevel mest når du har problemer med at trække spillet ordentligt(dvs. din fps dykker ned i det lave område). Bruger du et Nvidia kort, har de osse lige lanceret noget der hedder fast sync. man kan slå til i driveren, hvis skærmen ikke har gsync.

Du kan osse få samme skærm i en GSYNC variant = http://www.pricerunner.dk/pl/25-3253379 ... ign-Priser

Men som du kan se, stiger prisen eksplosivt.....fordi nvidia tager sig godt betalt for den chip som indholder gsync funktionen.
Af Mr.DJ
#250703
det eneste "Minus" jeg måske bør nævne, er hvis du planlægger at sidde langt fra skærmen(ps4 gaming) og fra en vinkel(altså ikke sidder direkte foran)......så er VA panelet ikke en god ide, da kontrast vinkler er dens største svaghed. Så hvis det er din intention(hvilket jeg ikke regnede med, pga. din snak om senere brug til gaming skærm). Så bør du gå efter en skærm som har et IPS panel indbygget. Denne har så desværre bare ikke en god kontrast, så her får du ikke den dejlige sorte farve som et VA panel kan lave(hvis ellers man sidder nogenlunde lige foran skærmen).