Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouSee: Sport og streaming hitter i nyt "Bland Selv" koncept - FlatpanelsDK

YouSee: Sport og streaming hitter i nyt "Bland Selv" koncept

20 Feb 2018 | Rasmus Larsen |

Hvordan har danskerne taget imod YouSees nye ”Bland Selv”, hvor point kan veksles til tv-kanaler og streamingtjenester? Rigtig godt, siger hovedpersonen. Opstarten viser, at særligt sport og streaming hitter.

Bland selv hos YouSee

YouSee begyndte i starten af februar at udrulle et helt nyt koncept. Oven på grundpakken kan man tilkøbe point – enten 10, 20 eller 36 – som kan veksles til tv-kanaler og streamingtjenester. En tv-kanal koster 1 point, mens en streamingtjeneste koster 3-6 point.

Så hvordan tager danskerne imod konceptet i disse tider, hvor snakken ofte falder på kabelklippere og nedgradering af tv-pakker?

YouSee er ikke begyndt at markedsføre det nye ”Bland Selv” koncept endnu, men ”flere tusind kunder” har allerede benyttet sig af muligheden, lyder det.

- ”Vores kunder har længe kunne sammensætte deres egen tv-pakke, men med muligheden for at blande tv-kanaler og streamingtjenester, tager det virkelig fart. Allerede inden vi er begyndt at markedsføre de nye muligheder, er vores kunder i fuld gang med at udnytte dem, og lige nu ser vi lige så mange kunder blande en helt unik underholdningspakke på bare en dag, som vi normalt ser på en hel måned,” siger Jacob Mortensen, tv-direktør i YouSee.

Selskabet forklarer, at det er muligheden for at mikse tv-kanaler med streaming, som får folk til at handle. Det er særligt sportskanaler og streamingtjenester, som folk søger. Med til historien hører dog, at DR og TV2 ”medfølger” i form af den tvunge grundpakke. Der er derudover 30 dages lås på de valg, som man foretager.


YouSee Bland Selv


Flere streamingtjenester på vej

På nuværende tidspunkt tæller listen af streamingtjenester HBO Nordic, Viasat Film (inkl. Viaplay), C More, Dansk Filmskat og Min Bio. Netflix kan også ses på udbyderens tv-boks, men abonnement tegnes direkte hos streaminggiganten.

YouSee oplyser, at de arbejder på at få flere streamingtjenester i folden uden dog at sætte navne på.

- ”Det er allerede nu muligt at vælge mellem 56 tv-kanaler og 5 streamingtjenester, men vi er i fuld gang med at få flere streamingtjenester ombord. Der er altså næsten uanede muligheder for at sammensætte en unik underholdningspakke, og for at hjælpe vores kunder og give dem et overblik over, hvor mange point de egentlig har behov for, har vi udviklet et online-univers, hvor de kan blande løs af tv-kanaler og streamingtjenester og se hvilken pakke, der passer bedst til dem.”

Mere end 125.000 tv-kunder har nu valgt en ”underholdningspakke” på en eller anden facon, siger YouSee. Du kan læse mere om – og prøve at sammensætte kanaler og streaming i – det nye Bland Selv-koncept på yousee.dk/tv.

YouSee ‘Bland Selv’ 2018

Grundpakke – 289 kr./md.
Grundpakke + Bland Selv 10 point – 469 kr./md.
Grundpakke + Bland Selv 20 point – 519 kr./md.
Grundpakke + Bland Selv 36 point – 569 kr./md.
Man skal have en Grundpakke for at kunne vælge Bland Selv.
Man kan vælge Bland Selv med 10, 20 eller 36 point
En tv-kanal har en værdi på 1 point. En streamingtjeneste 3-6 point.
Man kan ændre indholdet i tv- og streamingpakken via tv-boks, app og web.
De ændringer, man har lavet, er låst i 30 dage.
Mere end 125.000 tv-kunder har i dag Bland Selv.
Man får den bedste oplevelse med en tv-boks.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |