Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonMTG-TDC fusion ser ud til at falde på gulvet - FlatpanelsDK

MTG-TDC fusion ser ud til at falde på gulvet

12 Feb 2018 | Rasmus Larsen |

MTG meddeler i dag, at TDC har til hensigt at droppe den planlagt milliardfusion. Det sker efter, at det kom frem, at der foreligger et købstilbud på TDC.

Turbulent periode

Det var noget af en bombe, da TDC og MTG tidligere på måneden meddelte, at de ville fusionere. YouSee, Viaplay, TV3 m.fl. skulle under samme tag.

Men milliardfusionen ser ud til at falde på gulvet. Det er i hvert fald budskabet fra MTG, som i dag har informeret omverdenen om, at TDCs bestyrelse agter at trække i land.

- "Modern Times Group, MTG, er blevet informeret af TDC om, at dets bestyrelse agter at tilbagetrække sin anbefaling af den underskrevne aftale med MTG om at fusionere Nordic Entertainment og MTG Studios med TDC Group," skriver MTG i en pressemeddelelse.

TDC har endnu ikke kommenteret offentligt på sagen, men kovendingen sker efter en turbulent periode. Umiddelbart efter planerne om fusionen blev annonceret, viste et lækket dokument, at en konsortium af pensionskasser og en australsk aktør havde lagt et bud på at købe TDC. Det afviste TDCs bestyrelse uden at informere aktionærerne, hvilket har skabt stor polemik.

Fusionen skal ikke desto mindre til afstemning hos selskabernes respektive aktionærer, men uden TDC-bestyrelsens velsignelse, virker det usandsynligt, at det skulle blive en realitet.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |