Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonVideodemo: Google Assistant i LGs 2018 TV - FlatpanelsDK

Videodemo: Google Assistant i LGs 2018 TV

15 Jan 2018 | Rasmus Larsen |

LG vil udvide stemme-funktionaliteten i sine nye tv-skærme vha. Google Assistant. Det skal gøre det nemmere at finde nyt indhold på tværs af forskellige tjenester.

Google Assistant i aktion

Amazon Alexa var alle vegne på CES, men Google Assistant gør også fremskridt. LGs tv-skærme har kunnet håndtere simple stemmekommandoer i et par år, men de har søgt hjælp hos Google for at udvide funktionaliteten.

I stedet for, at vi forklarer, hvordan det virker, så har vi skudt en kort video fra en af de demonstrationer, vi fik. Elvis forklarer jer, hvordan Google Assistant bl.a. kan bruges til at søge efter indhold på tværs af tv-tjenester og styre det forbundne hjem, herunder Philips Hue.




Google Assistant taler på nuværende tidspunkt engelsk, fransk og tysk. Taleassistenten er heller ikke tilgængelig i alle regioner.

LG Nordic oplyser, at de gerne vil aktivere funktionaliteten, selv hvis Google Assistant kun taler engelsk, men at det er op til Google. Vi fangede Tim Alessi, LG Electronics amerikanske chef for produktudvikling, men heller ikke han havde et konkret svar. Tim demonstrerede dog, at Google Assistant kan oversætte imellem engelsk og dansk på LGs tv-skærme.

Der er ikke umiddelbart lagt op til, at funktionerne rulles ud på sidste års modeller.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |