Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix: 'Bright' er mest sete originalfilm - 2'er på vej - FlatpanelsDK

Netflix: 'Bright' er mest sete originalfilm - 2'er på vej

04 Jan 2018 | Rasmus Larsen |

Netflix’ filmsatsning går strygende, hvis man skal tro selskabets egen beretning. Filmen ’Bright’ med Will Smith er den mest sete originalfilm hidtil og en af de mest sete produktioner fra selskabet til dato. Netflix bekræfter samtidig en 2’er.

Bright efterfølger på vej

Netflix sætter som sædvanlig ikke tal på, men nøjes med at sige, at Bright, der fik premiere verden over den 22. december 2017, er den mest sete egenproducerede film på tjenesten hidtil. De tilføjer, at det gælder for alle regioner.

Nielsen estimerer, at Bright blev set af 11 mio. seere over de første 3 dage, men Netflix har udtalt, at Nielsens tal ikke er repræsentative. Skal man tro på estimatet, så kan populariteten af Bright sammenlignes med biografpremieren på f.eks. Wonder Woman i 2017, men der er naturligvis stor forskel på allerede at have betalt for en tjeneste og så skulle betale for en biografbillet.

Ikke desto mindre ligner filmen Bright med Will Smith i hovedrollen en succes. Anmelderne har været hårde ved filmen, men Netflix giver svar på tiltale ved at annoncerer en efterfølger. Både Will Smith of Joel Edgerton vender tilbage i 2’eren.

Bright


80 film i 2018

Netflix skød for alvor sin store filmsatsning i gang i 2017. Ikke meget konkret er afsløret om planerne for 2018 endnu, ud over at vi kan se frem til omtrent 80 egenproducerede film.

Netflix vil i alt bruge 50 mia. kroner på indhold i år med ambitionen om at udgive minimum 4 ”must-see” film om året.

Selskabet har angiveligt investeret 90 mio. dollars i Bright, hvilket svarer til mange semi-store filmudgivelser i biografen.

- Kilde: Netflix, Variety

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |