Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGoogle deaktiverer YouTube-app på Amazon Fire TV - FlatpanelsDK

Google deaktiverer YouTube-app på Amazon Fire TV

03 Jan 2018 | Rasmus Larsen |

Google havde varslet, at de ville blokere YouTube på Amazons Fire TV-enheder den 1. januar 2018. Det er nu sket i den eskalerende strid imellem de to giganter, hvor forbrugerne holdes som gidsler.

Google-Amazon striden

Efter Amazon tilsyneladende har afvist at sælge Googles enheder online samt undladt at tilbyde Amazon Prime på Chromecast, har Google svaret igen ved at blokere adgangen til YouTube på Amazons Fire TV og Echo-enheder.

Selskaberne havde ellers sagt, at de var i dialog om at nå til enighed. I stedet er sagernes tilstand blevet forværret, alt imens forbrugerne bliver holdt som gidsler i striden imellem de to selskaber.

YouTube blokeret på Fire TV


Amazon henviser til, at ejere af Fire TV kan tilgå YouTube via Silk eller Firefox browsere. Det er ikke en optimal løsning, men det sikrer fortsat adgang til YouTube på tv-skærmen via Fire TV-boksene..

Amazon lancerede for nylig Fire TV Stick internationalt, herunder i Danmark,

Google har efter sigende igennem længere tid været utilfreds med, at Amazon bruger Android i en ”forked” udgave på Fire TV-enhederne. Selskaberne har ikke kommenteret offentligt på årsagerne bag striden.

Mens striden imellem Amazon og Google tager til i styrke, har Amazon og Apple netop begravet stridsøksen. Amazon har frigivet en app til tvOS og er begyndt at sælge Apple TV igen.

- Kilde: Fast Company

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |