Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonInfuse tilføjer auto-skift af frekvens & SDR/HDR på Apple TV 4K - FlatpanelsDK

Infuse tilføjer auto-skift af frekvens & SDR/HDR på Apple TV 4K

28 Nov 2017 | Rasmus Larsen |

Den næste store opdatering, tvOS 11.2, til Apple TV 4K, tilføjer automatisk skift af billedfrekvens og SDR/HDR. Medieafspilleren Infuse har med seneste opdatering omfavnet funktionaliteten på forhånd.

Auto-skift i Infuse

Ejere af Apple TV 4K får først mulighederne med den kommende tvOS 11.2 software - med mindre man har valgt at køre public beta. Infuse har dog allerede forberedt sig på ændringerne.

Der er helt konkret tale om, at Apple TV 4K fra tvOS 11.2 automatisk kan skifte billedfrekvens for output, afhængigt af indholdet. Film skifter f.eks. til 24Hz, mens andet indhold kører i 30, 50 eller 60Hz. Der skiftes også automatisk imellem SDR, HDR10 og Dolby Vision, afhængigt af kildematerialet. Alt dette involverer kortvarig sort skærm/blink ved hvert skift, hvilket skyldes begrænsninger i nuværende standard for HDMI og HDCP.

Læs også: Video: Hvordan auto-skift i tvOS 11.2 virker på Apple TV 4K

Det er disse muligheder, som medieafspilleren Infuse allerede har omfavnet. Seneste opdatering af app’en (version 5.6.2) til tvOS tilføjer nemlig: ”Automatic frame rate and dynamic range switching (tvOS 11.2 and later)”.

Opdateringen til Infuse kom egentlig i sidste uge, men vi overså den under forberedelserne til Black Friday. Vi kan bekræfte på redaktionens Appe TV 4K, at det virker efter hensigten.


 Apple TV 4K mode switching


UHD Blu-ray og HDR

Infuse har også i november tilføjet understøttelse af UHD Blu-ray (ISO/BDMV), foruden en stor opdatering i starten af november, som åbnede for HDR-video samt en ny videoafspiller.

Infuse er et alternativ til bl.a. Plex på Apple TV 4K. Det kræver modsat Plex ikke serversoftware, da det læser direkte på den harddisk, som du har lagret dine DVD/Blu-ray-film på.

Apple har ikke bekræftet, hvornår tvOS 11.2 frigives, men at dømme ud fra de nuværende beta-udgivelser, så sker det i løbet af december.

Infuse på Apple TV 4K

Version 5.6.2
NEW
- Automatic frame rate and dynamic range switching (tvOS 11.2 and later)
IMPROVED
- Improved poster layout on details page
- Improved handling of SSA/ASS subtitles with complex characters
- Other minor improvements
FIXED
- Fixes for color palette handling in PGS subtitles
- Fixes for subtitles with incorrect resolutions
- Fixes for floating crashes during metadata fetching
- Other minor fixes

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |