Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonElgiganten: Singles Day kan blive lige så stor som Black Friday - FlatpanelsDK

Elgiganten: Singles Day kan blive lige så stor som Black Friday

07 Nov 2017 | Rasmus Larsen |

Elgiganten vil forsøge at hente endnu en international shopping-dag til Danmark. Det sker den 11. november med Singles Day. Elektronikkæden tror på, at det kan blive lige så stort som Black Friday.

Opdateret 10.11.2017: Power støtter også op m Singles Day. Tilbud er inkluderet i Tilbudsjagten
Opdateret 9.11.2017: Elgiganten har afsløret tilbud på bl.a. Sony OLED. Vi har inkluderet den i Tilbudsjagten

Lørdag d. 11. november

På lørdag den 11. november vil Elgiganten prøve kræfter med Singles Day, som allerede er verdens største shopping-dag på nettet. Fænomenet startede i Kina i 90’erne som en anti-valentinesdag, hvor singler forkæler og fejrer sig selv. I dag er det blevet en shopping-dag for alle.

- "Som markedsleder er det vigtigt for os at lytte til kundernes ønsker og være med på de nye trends og tendenser. Vi var blandt de første til at holde Black Friday i Danmark, som er blevet en formidabel succes. På bare fem år er Black Friday gået fra at være et helt nyt og ukendt fænomen til at blive Danmarks største handelsdag. Vi tror, at Singles Day kan blive lige så stor," siger Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten.

Datoen er valgt pga symbolikken i one-one-one-one – altså at det handler om sig selv.

Så hvad skal man forvente sig? Tilbud, naturligvis. Blandt andet på tv-skærme og andet elektronik. Elgiganten har på nordisk plan allieret sig med The Fat Jewish fra New York for at få budskabet ud. Det er blevet til videoen i bunden. Tilbud afsløres i morgen den 8. november klokken 17.00 på elgiganten.dk/singlesday.

- "Vi vil fortsætte med at være danskernes førstevalg, når de skal købe hvidevarer og hjemmeelektronik, og vi følger derfor de globale tendenser i markedet og ikke kun de danske,” lyder det fra Peder Stedal.

Om Singles Day er værd at holde fast i kan du selv vurdere på lørdag den 11. november. Det er første gang, at Elgiganten kører en kampagne på dagen. Det foregår på elgiganten.dk og landet over i kædens 37 varehuse fra klokken 10.00.


Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |

'Dybet', 'Aliens', 'Titanic' og 'Livsfarlig løgn' endelig klar i 4K i Danmark

26 Mar 2024 |

Disney Sjov vender tilbage på dansk tv

26 Mar 2024 |