Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPower åbner i Lyngby på fredag - FlatpanelsDK

Power åbner i Lyngby på fredag

23 Oct 2017 | Rasmus Larsen |

På fredag den 27. oktober slår Power dørene op for en ny butik i Kongens Lyngby i Nordsjælland. Det vil som tidligere blive markeret med køtilbud på elektronik.

Første i Nordsjælland

Butikken i Lyngby bliver Powers første i Nordsjælland. Det er seneste butik i rækken efter elektronikforhandlerens senest åbnede sin 10. butik, der er beliggende i Tilst ved Aarhus, samt 11. butik i Herning.

De mange åbninger på relativt kort tid har skudt en priskrig på elektronik i gang, hvor særligt OLED-tv bruges som trækplaster.

- ”På fredag åbner POWER sin første butik i Nordsjælland, og den milepæl kommer vi til at markere med en kæmpe åbningsfest med elektronik og hvidevarer til rene foræringspriser,” siger Jesper Boysen, direktør hos Power.

Butikken på 2000 kvadratmeter kommer til at ligge på Klampenborgvej 215, lige overfor Lyngby Storcenter. Direktøren lover en ”åbningsfest af de helt store”, hvor mellem 4000 og 6000 kunder kigger forbi på åbningsdagen. Der serveres morgenbrød og drikke, tilføjes det.

- ”Nordsjælland har i den grad savnet konkurrencen inden for elektronik og hvidevarer og manglet et sted, hvor man kan opleve sine varer før, at man køber dem. Det laver POWER nu om på. Med vores etablering i Lyngby kommer vi til at skrue op for konkurrencen og ned for priserne her i regionen. Både på fredag og fremadrettet forventer vi et stort indryk af prisbevidste forbrugere, der elsker at gøre en god handel,” siger Jesper Boysen.

Åbningstilbud afsløres tirsdag på power.dk. Butikken åbner fredag den 27. oktober klokken 7.00.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer, billigere med

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |