Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHBO Nordic tilbyder nu børne- og familieindhold - FlatpanelsDK

HBO Nordic tilbyder nu børne- og familieindhold

04 Oct 2017 | Rasmus Larsen |

Imellem Game of Thrones og Sopranos vil du fremover finde børne- og familieindhold. HBO Nordic har meldt ud, at de i samarbejde med Cartoon Network, Warner Bros og andre studier vil tilbyde børne- og famileindhold. Det vil ikke koste ekstra.

Kig efter Toonix

Det første børneindhold ligger allerede klar i kataloget hos HBO Nordic. Du skal kigge efter en ny indholdssektion, som har fået navnet ’Toonix’. Alt indhold er oversat til dansk og reklamefrit, oplyser selskabet.

- "Vi er stolte af, at vi nu kan tilbyde vores abonnenter kvalitetsindhold til børn og familier. Toonix er den perfekte tilføjelse til vores i forvejen stærke indhold på HBO Nordic, og det giver tv-seriefans og deres familier mulighed for at nyde deres favoritindhold på samme tjeneste," siger Tom Nielsen, Vice President PR, HBO Europe.

HBO Nordic Toonix


HBO Nordic er naturligvis bedst kendt for populære tv-serie i genrer, der sjældent er for børn. Konkurrenter har dog vist, at der nemt kan blandes indhold, særligt hvis børneindholdet ligger i egen sektion. Børneindhold får også typisk familier til at holde fast i abonnementet over en længere periode af hensyn til de yngste, viser undersøgelser.

HBO siger, at der tilføjes nye film og tv-serier hver uge. Kateloget dækker på nuværende tidspunkt over bl.a. Rasmus Klump, Looney Tunes, The Amazing World of Gumball, Powerpuff Pigerne, Adventure Time, Ben 10, Teen Titans Go!, Lego Ninjago, Scooby-Doo og Tom og Jerry.

En portion af indholdet henvender sig til tweens, mens andet kan ses af hele familien. HBO fremhæver i denne forbindelse Arthur og Minimoyserne samt Den Magiske Legetøjsbutik.

Når du er logget ind på HBO Nordic skal du navigere til Toonix-sektionen, hvori der oprettes en pinkode til forældrekontrol. Det koster ikke ekstra at se Toonix. HBO Nordic hævede for første gang prisen i februar 2017 til 89 kr/md.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |