Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonViasat/Viaplay starter i dag 4K-udsendelser op igen efter sommerpause - FlatpanelsDK

Viasat/Viaplay starter i dag 4K-udsendelser op igen efter sommerpause

09 Sep 2017 | Rasmus Larsen |

Du kan i aften se Barcelona - Espanyol i 4K-opløsning hos Viasat og Viaplay, oplyses det.  Det sker på Viasat Ultra HD-kanalen eller på Viaplay, der stadig kører test, som kræver en Chromecast Ultra. Se også programmet for september.

Sport i 4K-kvalitet

MTG er den eneste danske udbyder, som sender live-tv i 4K Ultra HD-kvalitet. Hos Viasat sker det via tv-kanalen og hos Viaplay via streaming.

Der har været sommerpause i mange sportsligaer forud for ny sæsonopstart, hvorfor det har været småt med udsendelser. Den første 4K-udsendelse efter pausen er dagens kamp mellem Barcelona og Espanyol i La Liga. Den spilles klokken 20:45 i aften.

I løbet af september kan du også se frem til fodbold i 4K-kvalitet fra Premier League og Champions League samt Formel 1 fra Singapore Grand Prix.

Viaplay Sport i 4K Ultra HD


Viasat, Waoo, Stofa & Viaplay

Viasat Ultra HD-kanalen kan ses hos Viasat, Waoo og Stofa. Vil du i stedet se sporten via streaming, så kræver det abonnement på Viaplay Sport. Streamingtjenesten kører stadig test på streaming i den høje kvalitet, hvorfor det på nuværende tidspunkt er forbeholdt de kunder, som har en Chromecast Ultra. 4K-udsendelser udsendes i 50 billeder per sekund.

Hos Viaplay er det kun kampene i dag og i morgen, som er bekræftet i Ultra HD. Selskabet er ikke vendt tilbage på Flatpanels henvendelse om, hvorvidt kommende udsendelser også kan streames.

Udvalget af live-udsendelser i 4K-kvalitet er stadig meget begrænset herhjemme, bl.a. fordi kun få kampe eller udsendelser produceres i den høje kvalitet. Danmarks største tv-udbyder, YouSee, tilbyder endnu ikke den høje kvalitet, men meldte i sidste uge en 4K-boks på vej senere i 2017. Netflix, Amazon og YouTube tilbyder arkiveret indhold (men ikke live-indhold) i den høje opløsning.

Vi har herunder inkluderet det foreløbige program hos Viasat/Viaplay. Programoversigten går på nuværende tidspunkt kun frem til og med den 17. september.

4K-sport på Viasat/Viaplay

9. september kl. 20:45: Barcelona – Espanyol (La Liga)
10. september kl. 17:00: Swansea – Newcastle (Premier League)
12. september kl. 20:45: Manchester United – Basel (Champions League)
13. september kl. 20:45: Tottenham – Dortmund (Champions League)
16. september kl. 16:15: Getafe – Barcelona (La Liga)
17. september kl. 14:00: Singapore Grand Prix – Løbet (Formula 1)
- Kilde: Viasat, Viaplay

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |