Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPlex Live TV klar på Apple TV med pause/spole funktionalitet - FlatpanelsDK

Plex Live TV klar på Apple TV med pause/spole funktionalitet

03 Aug 2017 | Rasmus Larsen |

Plex Live TV, som blev lanceret i juni 2017, er nu ude af beta og er blevet klar på Apple TV samt Android. I samme omgang tilføjes ”time-shifting”, som gør det muligt at sætte tv-kanaler på pause og at spole.

Plex Live TV på Apple TV

Plex Live TV giver betalende kunder mulighed for at forbinde en antenne og derved streame (ukrypterede) tv-kanaler til internetopkoblede tv-skærme og håndholdte enheder.

Disse funktioner er nu tilgængelige i Plex-app’en på Apple TV samt mobil Android. Ved lanceringen for et par måneder siden blev Plex Live TV gjort tilgængelig på Android TV og iPhone/iPad, hvor funktionaliteten nu er ude af beta.

Selskabet tilføjer i samme omgang ”time-shifting” ovenpå eksisterende optagefunktionalitet. Dermed kan man, udover at optage tv-programmer, sætte tv-kanaler på pause og spole.


Plex Live TV


I overgangen til en tjeneste, som ikke alene samler lokale mediefiler i en overskuelig brugerflade, skal Plex kæmpe mod mastodonter såsom Amazon, Apple og Google. De forsøger på tilsvarende vis at samle indhold på tværs af kilder i deres respektive styresystemer FireOS, tvOS og Android TV. Plex menes at have “knap 14 millioner” betalende kunder, ifølge TechCrunch.

Selskabet tilføjer, at de nye funktioner inden længe rulles ud på Smart TV, Amazon Fire TV og Roku.

Plex Live TV og DVR er tilgængeligt i Europa og USA. For at komme i gang skal du have en kompatibel tuner. Herudover skal du abonnere på Plex Pass, som koster ca. 35 kr/md eller 270 kr/årligt.

- Kilde: Plex, TechCrunch

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Netflix' satsning på live-sport begynder at tage form

29 Mar 2024 |

Apple eksperimenterer med sport i 8K 3D

29 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

29 Mar 2024 |

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |