Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPower åbner sin 10. butik, i Tilst, på torsdag - FlatpanelsDK

Power åbner sin 10. butik, i Tilst, på torsdag

31 Jul 2017 | Rasmus Larsen |

På torsdag den 3. august runder Power sin tiende butik i Danmark. Det sker med åbningen af butikken i Tilst, Aarhus, hvor der igen loves køtilbud på bl.a. tv-skærme.

Den største i Jylland

Det første ‘Powerhouse’ blev åbnet i 2015. Den nye knap 3000 kvadratmeter store butik i Anelysten i Tilst vil betyde, at Power runder en milepæl.

- ”POWER har i år fået sat turbo på ekspansionen med blandt andet åbninger i Holstebro, Sønderborg og Viby her i Aarhus. Torsdag åbner vi vores POWERHOUSE nummer ti i Tilst, som tilmed bliver det største i Jylland. Den milepæl kommer vi til at fejre med en ekstraordinær stor åbningsfest med masser varer til rene foræringspriser, konkurrencer samt mad og drikke - og skulle sommervejret svigte, så er der regnslag til alle vores gæster,” siger Jesper Boysen, adm. direktør hos POWER.

Butikken i Tilst bliver den anden i Aarhus. Der loves ved åbningen “kaffe, morgenbrød og levende musik fra et jazzband samt soveposer og opvarmede telte til tilbudsjægere, der ankommer i løbet af natten”. Power forventer, at flere tusinde danskere vil lægge vejen forbi, hvorfor de har over 130 medarbejdere på plads på dagen. Ved sidste åbning i Aarhus lagde mere end 20.000 kunder vejen forbi, lød det.

Der loves endnu en gang gode tilbud på en lang række produkter, som sælges efter først til mølle princippet.

Se også: Åbningstilbud i Power Tilst

- ”Priserne på elektronik og hvidevarer falder i de byer, hvor vi åbner et nyt Powerhouse. Det har været tilfældet, da vi åbnede ved Mega Syd i Viby – og det bliver også tilfældet her i Tilst, hvor vi nu skruer yderligere op for konkurrencen og ned for priserne og forventer både på torsdag og i tiden fremover et stort indryk af forbrugere, som gerne vil gøre en ekstraordinær god handel,” siger Jesper Boysen.

Han tilføjer, at en storskærm vil vide “hvilke tilbud, der eventuelt bliver udsolgt, ligesom vi løbende meddeler i en megafon om udsolgte varer”.

Åbningen sker på torsdag den 3. august klokken 7 om morgenen. Åbningstilbud offentliggøres i løbet af tirsdagen på power.dk.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |