Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTelia TV er nået til enighed med Discovery, 12 kanaler er tilbage - FlatpanelsDK

Telia TV er nået til enighed med Discovery, 12 kanaler er tilbage

10 Jun 2017 | Rasmus Larsen |

Telia TV melder her til morgen, at alle 12 Discovery-kanaler er tilbage på sendefladen. Dermed går kunder ikke glip af landskampen mod Kazakhstan senere i dag. Prisen er uændret.

Prisen er uændret

Telia TV slukkede natten mellem onsdag og torsdag for 12 Discovery-kanaler, da forhandlingerne imellem de to parter gik i hårdknude. Kunderne, der kun fik 1 dags varsel, måtte se med fra sidelinjen.

Her til morgen melder Telia TV, at alle kanalerne er tilbage. De to parter er blevet enige om en forlænget distributionsaftale.

- “Vi kan nu endelig meddele jer, at Telia og Discovery Networks er nået til enighed om at fortsætte samarbejdet. De berørte Discovery-kanaler, som har været i sort siden torsdag kl. 00.20, er nu tilbage i Telia TV,” skriver selskabet.

Prisen på tv-pakker hos Telia TV vil være uændret. Telia havde ellers beskyldt Discovery for at kræve en “markant prisstigning samt begrænse fleksibilitet”. Det står ikke klart under hvilke vilkår de to parter har underskrevet.

- “Alle Telia TV kunder fortsætter til uændret pris og med samme fleksibilitet i deres tv-abonnement som før forhandlingen. Vi beklager meget de gener, det måtte have medført.”

At signalet på de 12 Discovery-kanaler er tilbage, betyder samtidig, at tv-kunder kan se med, når landkampen imellem Danmark og Kazakhstan fløjtes i gang senere i dag.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |