Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStofa lancerer app på Apple TV4 - FlatpanelsDK

Stofa lancerer app på Apple TV4

10 May 2017 | Rasmus Larsen |

Stofa har lanceret en app til Apple TV4, så du kan streame dine tv-kanaler. Det kræver dog, at du allerede abonnerer på kabel-tv hos udbyderen. Det skriver Recordere.dk.

Stofa på Apple TV4

App’en hedder ’Stofa Tv’ og er gratis at downloade. Med app’en installeret kan du se dine tv-kanaler fra Stofa på Apple TV4, altså den nyeste boks med tvOS og app-butik.

For at komme igang kræver det, at du logger ind med dit eksisterende login til Stofa WebTV. Du skal således allerede være kabel-tv-kunde hos Stofa. Det er ikke muligt at tegne abonnement i app’en og alene bruge Apple TV. På den måde skal ’Stofa Tv’ app’en ses som et supplement til f.eks. stue, soveværelse, børneværelse eller sommerhus.

Der er i app’en en forside, hvor indhold fremhæves, samt en klassisk tv-guide, hvor du kan få overblik over tv-kanalernes sendeplaner. Det er også muligt at lave favoritlister.

- "Det er alle kanaler, der er tilgængelige via Web-TV. Så for langt de fleste af vores brugere, er det hele deres TV-pakke," oplyser Stofa overfor Recordere.dk.

Stofa på Apple TV


Blandt de første

Med lanceringen bliver Stofa blandt de første danske udbydere af tv-kanaler, som tager springet til Apple TV. Det sker på trods af, at Stofa sideløbende har en strategi om at satse på en Android TV-baseret tv-boks. Den kommer senere på året.

Foruden Stofa har Canal Digital og Telia TV en app til Apple TV. Kun hos Telia kan man tegne abonnement på tv-pakke udelukkende via streaming.

YouSee har tidligere afvist at lancere en app til Apple TV for i stedet at satse på egen tv-boks. Waoo, Viasat og Boxer har ikke kommenteret på sagen, men Boxer er ved at blive opkøbt af SE, der også ejer Stofa. Handlen mangler kun myndighedernes godkendelse.

Stofa på Apple TV


Stofa på Apple TV


- Kilde: Stofa via Recordere.dk

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Netflix' satsning på live-sport begynder at tage form

29 Mar 2024 |

Apple eksperimenterer med sport i 8K 3D

29 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

29 Mar 2024 |

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |