Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason'Advokaten' bliver Viaplays næste serie-satsning - FlatpanelsDK

'Advokaten' bliver Viaplays næste serie-satsning

03 May 2017 | Rasmus Larsen |

Viaplay har succes med egenproduktion af tv-serier og har tydeligvis fået blod på tanden. Næste ambitiøse dansk-svenske projekt bliver med bl.a. Thomas Bo Larsen, Nicolaj Kopernikus og Sara Hjort Ditlevsen i hovedrollerne. Serien skal hedde ’Advokaten’.

Advokaten: En dramaserie

Amerikanske Amazon og Netflix har stor succes med egenproduktion og spenderer i dag milliarder af kroner årligt. Nordiske Viaplay melder ligeledes om succes på nordisk plan. De har søsat tv-serier, som kan ses eksklusivt på Viaplay, såsom ’Swedish Dicks’, ’Veni Vidi Vici’ og en julekalender.

Advokaten Viaplay


Den næste store satsning bliver ’Advokaten’. Serien udspiller sig i både Danmark og Sverige og har bl.a. Thomas Bo Larsen (Veni Vidi Vici, Forbrydelsen), Nicolaj Kopernikus (Forbrydelsen, Klassefesten), Sara Hjort Ditlevsen (Gidseltagningen, Rita) og svenske Alexander Karim (Tyrant, Zero Dark Thirty) på rollelisten.

- ”Serien handler om den succesfulde forsvarsadvokat, Frank Nordling (Alexander Karim), som arbejder på et af Sveriges førende advokatkontorer. Som barn mister Nordling sine forældre i en tragisk ulykke, men ved en tilfældighed finder advokaten ud af, at det slet ikke var en tilfældig ulykke, som forårsagede forældrenes død, men at det derimod var overlagt mord. Morderen er en af lederne i Københavns kriminelle underverden, nemlig Thomas Waldman (Thomas Bo Larsen) og samtidig én af advokatkontorets vigtigste klienter. I jagten efter sine forældres morder trækkes Nordling ind i et livsfarligt dobbeltspil,” fortæller Viaplay.

Tv-serien i 10 afsnit får premiere eksklusivt på Viaplay og TV3 til efteråret. Viaplay slår sig op som en nordisk streamingtjeneste og direkte konkurrent til Netflix. Vil du prøve kræfter med tjenesten tilbydes en gratis prøvemåned.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |