Apple: Vi lancerer en pro-monitor i 2018 - FlatpanelsDK
Apple Thunderbolt Display

Apple: Vi lancerer en pro-monitor i 2018

04 Apr 2017 | Rasmus Larsen |

På trods af meldinger om det modsatte, har Apple ikke tænkt sig at droppe PC-monitorer. I noget usædvanlig stil bekræfter selskabet, at de lancerer en ny Mac Pro med tilhørende pro-monitor i 2018. Det beretter Daring Fireball m.fl.

Ny iMac, Mac Pro og monitor

Apple har overfor fem amerikanske journalister løftet lidt af sløret for fremtidsplanerne for Mac. De fik ikke nye produkter at se, men Apple bekræfter, at de vil lancere en ny iMac senere i 2017.

Der er også redesignet version af Mac Pro på vej samt en tilhørende pro-monitor, som vil have et Apple-logo på fronten. De lanceres dog først i 2018.

- “As part of doing a new Mac Pro — it is, by definition, a modular system — we will be doing a pro display as well. Now you won’t see any of those products this year; we’re in the process of that,” fortalte Phil Schiller, Apples SVP for global markedsføring til John Gruber hos Daring Fireball.

Apple Thunderbolt Display


Det forlød ellers, at Apple var ude af monitor-markedet, da de gik sammen om med LG om at lancere ”UltraFine”-skærmene. Netop de skærme har været ramt af problemer, men det vides ikke om det er årsagen til, at Apple har genoptaget arbejdet.

Hvordan skærm præcis vil tage sig ud, må vi vente med at få svar på, men mon ikke den som minimum får 4K eller 5K-opløsning?

- Kilde: Daring FireballDel på: