Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonWaoo klar til at levere TV & fiberbredbånd i Hovedstadsområdet - FlatpanelsDK

Waoo klar til at levere TV & fiberbredbånd i Hovedstadsområdet

31 Mar 2017 | Rasmus Larsen |

Fra den 4. april får mere end 90.000 kunder mulighed for at få tv-signal, fiberbredbånd og andre tjenester fra Waoo. Selskabet er begejstreret for at ”bringe hovedstaden væk fra at være det digitale Udkantdanmark”.

I København og Nordsjælland

Waoo har siden 2010 leveret fiberbredbånd og tv-signaler til store dele af Danmark, men Hovedstadsområdet og Nordsjælland har været forbigået. Det ændrer sig fra næste uge, hvor Fibia åbner for adgang til en fiberinfrastruktur, som er opbygget i området.

Der åbnes til at starte med for 90.000 kunder og på længere sigt 130.000. Det er langt fra alle husstande i området, men kabler tager tid at grave ned. Kunderne kan få ”fiberbredbånd, Smart WiFi, 4K/UHD TV, digitale tjenester og telefoni”, lyder det fra Waoo.

Waoo 4K-boks


- ”Efterspørgsel fra kunderne i hovedstaden og Nordsjælland er kraftigt stigende. Hidtil har vi måttet sige nej til en masse kunder, som i modsætning til det øvrige Danmark ikke har kunnet få vores produkter, fordi omkostningerne ved at levere vores produkter i det hidtidige set-up i hovedstadsområdet har været skruet sammen på en måde, hvor vi ikke kunne få en forretning til at hænge sammen,” siger Jørgen Stensgaard, adm. direktør i Waoo.

Det er Fibia, der ejes af Seas-NVE og NRGi, som har investeret i ny fiber-infrastruktur således at behovet for at benytte eksisterende infrastruktur fra TDC ”reduceres kraftigt”. For at tilbyde tjenesterne lejer Waoo sig dog samtidig ind på TDCs fibernet.

- ”Takket være fibernetselskabet Fibias nye løsning bliver de storkøbenhavnske kunder nu endelig ligestillet med resten af landet,” tilføjer Jørgen Stensgaard.

Waoo leverer i dag tv-kanaler i en kvalitet op til 4K-opløsning. De tilbyder Viasat Ultra-kanalen samt Netflix via egen IP-tv-boks.

Der henvises til waoo.dk, hvor interesserede kan slå deres adresse op og få svar på om de bor i det nye dækningsområde i Hovedstadsområdet og Nordsjælland.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |