Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPhilips arbejder på at forbedre stemme-styring af Android TV - FlatpanelsDK

Philips arbejder på at forbedre stemme-styring af Android TV

16 Mar 2017 | Rasmus Larsen |

Da Philips præsenterede nyhederne for 2017 i Madrid forleden, gav de os et smugkig på, hvordan stemmestyring af fremtidens Android TV kan forbedres.

Bedre stemmestyring af tv’et

Det skal indledningsvis understreges, at det er et ”proof-of-concept”. Systemet er endnu ikke tilgængeligt for forbrugeren. Det blev demonstreret for at vise, at der arbejdes på teknologien.

Som du kan se i videoen nedenfor er implementeringen baseret på et Philips Android TV og Google Home-enheden. Sidstnævnte er Googles enhed til at stemmestyre hjemmet. Den er endnu ikke tilgængelig i Danmark og andre dele af Europa. Videoen indledes med session om Netflix HDR. Stemmeintegrationen starter omkring 2m30s.




I videoen ser du bl.a. hvordan Philips Hue-lamper styres vha. stemmekommandoer og hvordan YouTube-videoer kan startes ved at snakke til mikrofonen. Lydstyrke kan også reguleres og videoen kan sættes på pause.

Google har selv annonceret, at de vil bringe stemmeassistenten, Google Assistant, til tv-skærme baseret på Android senere på året. Der skal dog stadig være en mikrofon tilgængelig i rummet. Hvordan denne skal implementeres er en af overvejelserne hos Philips.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |