Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFørste køber af LGs wallpaper OLED har ikke ejet TV i 10 år - FlatpanelsDK

Første køber af LGs wallpaper OLED har ikke ejet TV i 10 år

04 Mar 2017 | Rasmus Larsen |

LGs wallpaper OLED er blot få millimeter tykt. Den første danske køber var så imponereret, at vedkommende slog til ved første blik. Kunden havde forinden ikke ejet en tv-skærm i de sidste 10 år, lyder det fra Elgiganten og LG.

Salget er skudt i gang

LG indledte det nordiske salg af det unikke wallpaper OLED-tv i forbindelse med åbningen af Elgigantens nye flagskibsbutik på Strøget i København her til morgen. Den unikke skærm, der måler sølle 2,57 millimeter i tykkelsen, skal repræsentere fremtidens tv-skærm bygget på OLED-teknologi, siger LG.

Det første eksemplar på dansk – og nordisk – grund nu er solgt. Kunden forelskede sig ved første blik og købte det 65” store W7 wallpaper OLED til 49.999 kroner, som var et særligt introduktionstilbud fra LG og Elgiganten. Skærmen leveres dog først i slutningen af april.

- “Historien er skæg, for kunden har faktisk ikke ejet et tv de sidste 10 år, men blev simpelthen solgt, da de så det fantastiske LG W7 Wallpaper TV. Vi glæder os til at levere og montere verdens tyndeste TV i deres stue så hurtigt vi kan. Man må sige, at de træder ind i fladskærms-alderen med stil. Det er et fantastisk tv som de har fået sig til en rigtig god pris,” siger Glenn Manson, salgschef, Elgiganten.




LG W7 er en del af LGs 2017-program indenfor OLED-skærme. W7 tilbyder bl.a. 4K-opløsning, HDR, Dolby Vision og Dolby Atmos-lyd i den medfølgende soundbar, hvori elektronikken også er gemt for at holde skærmen så tynd som mulig. OLED-skærme er af natur ekstremt tynde. Det går ikke ud over billedkvaliteten.

FlatpanelsDK så første gang skærmen på CES 2017 og delte vores indtryk her.

Kundens navn er hemmeligholdt, men vedkommende kan se frem til markedets mest unikke skærm, der giver os andre en idé om, hvordan fremtidens skærme kommer til at se ud. Du kan selv undersøge skærmen nærmere i Elgiganten på Strøget i København fra i dag. De har også åbningstilbud på en række andre OLED-tv, Beoplay-produkter, spilkonsoller mm.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |