Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPanasonic vil lancere de første UHD Blu-ray-optagere - FlatpanelsDK

Panasonic vil lancere de første UHD Blu-ray-optagere

20 Feb 2017 | Rasmus Larsen |

Panasonic vil lancere de første UHD Blu-ray-afspillere med indbygget optagelsesfunktionalitet i Europa i løbet af 2017. Der kommer en nordisk variant.

UHD Blu-ray-optagere

Der har været videobånds-optagere, DVD-optagere og Blu-ray-optagere. Inden længe kommer de første UHD Blu-ray-optagere. Det er produkter henvendt til kunder, som fortsat ynder at optage tv-programmer og vil have afspilning af skiver i samme boks.

På Panasonic Convention introducerede selskabet 2 modeller (DMR-UBC80 og DMR-UBC90) til kabel-tv og 2 modeller (DMR-UBS80 og DMR-UBS90) til parabol-tv. Disse er tiltænkt det tyske marked, men der udkommer hen mod efteråret 2017 en variant til det nordiske marked.

Afspillerne har desuden DVB-T2 tunere, så der kan optages fra antenne-tv. Der kan naturligvis optages imens du ser et andet program (eller Blu-ray). 80-serien har en 1TB harddisk og 90-serien har 2TB. Hvis du skal bruge yderligere kapacitet, kan der tilsluttes en USB-harddisk.

Panasonic UHD Blu-ray optagere


Afspillerne kan, foruden UHD Blu-ray, afspille regulær HD Blu-ray, DVD og CD. Panasonic har integreret sin HCX-billedprocessor, som første gang vil introduceret i 2016-modelprogrammet. Der er desuden en app til Netflix indbygget.

Afspillerne sendes på markedet i Tyskland i løbet af foråret. Her starter priserne på ca. 850 Euro, hvilket svarer til 5.575 kroner. Den nordiske variant forventes lanceret til efteråret.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Rygte: PS5 Pro bliver tre gange så kraftig som PS5

18 Mar 2024 |

Første danske streaming-apps bekræftet til FireTV

18 Mar 2024 |

DRs nye tv-arkiv 'Gensyn' åbner i dag på DRTV

15 Mar 2024 |

Ny Beoconnect Core forbinder gamle B&O højttalere til ethvert TV

15 Mar 2024 |

TCL's næste flagskib forventes at have 14000 miniLED zoner, 6500 nits

13 Mar 2024 |