Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouSee vil tilbyde NRK3 og ungdomsserien SKAM via streaming - FlatpanelsDK

YouSee vil tilbyde NRK3 og ungdomsserien SKAM via streaming

09 Feb 2017 | Rasmus Larsen |

YouSee vil tilbyde NRK3 og derigennem den 4. sæson af den norske kultserie SKAM til kunder via streaming fra foråret. Kanalen vil dog ikke blive sendt ud via kabel-tv.

SKAM på dansk tv

Mere end en halv million danskere har streamet første afsnit af SKAM på DR TV. Det gør det til det mest sete afsnit nogensinde, ifølge DR. Der er utvivlsomt stor interesse for den norske kultserie i Danmark og det er ikke gået YouSees næse forbi.

YouSee tager derfor den norske ungdomskanal NRK3 ind. Det er denne kanal, som sender SKAM. YouSee gør det dog på en noget uvant måde, da NRK3 bliver ”tilgængelig via youSee Tv & Film i slutningen af februar og kan dermed streames via mobil apps og computer resten af året”. Du kan derimod ikke se den via dit normale kabel-tv-signal.

- ”Skuffelsen over ikke at kunne følge SKAM har fyldt meget hos danskere i alle aldre og hos flere politikere, og derfor vil vi gerne give alle vores kunder en helt særlig mulighed for at se NRK3 og dermed fjerde sæson af SKAM. Vi har et rigtig godt samarbejde med nabolandskanalerne, og sammen med dem har vi strikket en løsning sammen, så vi nu kan give næsten halvdelen af danskerne adgang til at streame NRK3. Det er vi ret begejstrede for at kunne tilbyde vores kunder,” siger Christian Morgan, mediedirektør i YouSee.


YouSee Play

Fjerde sæson via streaming

Der er kun den nye fjerde sæson, som bliver tilgængelig. Den kan ses direkte på NRK3 kanalen samt i arkivet i YouSee app’en. Det fremgår ikke, hvorfor de tre foregående sæsoner forbigås.

Opdatering: YouSee oplyser, at tredje sæson genudsendes på NRK3 i slutningen af februar. De ønsker at tilbyde samtlige sæsoner, men pt. er det ikke muligt.

SKAM har tidligere været tilgængeligt gratis på NRKs hjemmeside, men en tvist om musikrettigheder satte en stopper for det i midten af januar.

YouSee har mere end 1,3 millioner tv-kunder, som alle har adgang til YouSee Play streamingtjenesten på mobil, tablet og PC. App’en tilbydes ikke til Apple TV4, Android TV og andre tv-platform, men kan dog sendes over på tv-skærmen via Airplay og Chromecast. Du kan læse mere om hvordan du kommer i gang med YouSee Play på yousee.dk.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |