Amazon Video giver 6 originalserier premiere i februar - FlatpanelsDK
Man in the High Castle

Amazon Video giver 6 originalserier premiere i februar

08 Feb 2017 | Rasmus Larsen |

Amazon Video udvidede globalt i december, men det skete med et amputeret katalog og til en reduceret pris. I februar begynder Amazon at tilføje nogle af de originalserier, som amerikanerne allerede har kunnet se i et stykke tid.

Seks nye tv-serier fra Amazon

Med en pris på under 25 kroner kan man næppe kalde Amazon Video for en dyr tjeneste, men på globalt plan er tjenesten kraftigt amputeret i forhold til den amerikanske version. Danskerne har sågar måtte vente på flere af Amazons ”originalserier” – altså indhold som de har eksklusive rettigheder til.

I februar begynder der er ske noget. Her har Amazon premiere på nye sæsoner af ’Man in the High Castle’, ’Transparent’, og ’Mozart in the Jungle’. De tre serier blev tilgængelige for amerikanere i perioden fra september og december 2016.

Amazon introducerer samtidig tre nye tv-serier kaldet ’Fleabag’, ’Goliath’ og ’Z: The Beginning of Everything’. Alle tre havde premiere på Amazon Video i USA i løbet af 2016.

En beskrivelse af hver tv-serier kan findes længere nede.

Amazon Video


Amazon i en opbygningsfase

FlatpanelsDK har spurgt Amazon ind til om nye tv-serier fremover får premiere på samme tidspunkt globalt, men har ikke modtaget et klart svar.

Amazon Video blev lanceret i Danmark den 14. december og kan ses på bl.a. Smart TV fra LG og Samsung, Android TV fra Sony, smartphones, tablets og PC/Mac. Der er ikke understøttelse af Apple TV eller Chromecast og Amazons egne FireTV-produkter er endnu ikke lanceret i Danmark. Amazon tilbyder videokvalitet i op til 4K HDR, men indtil videre kun på The Grand Tour i Danmark. Tjenesten tilbyder også download af indhold i apps.

Streamingtjenesten koster knap 3 Euro per måned i de første seks måneder. Herefter stiger prisen til 6 Euro per måned. Til den tid må man forvente, at indholdskataloget er udbygget.

Nyt på Amazon Video i februar

Sneaky Pete – tilgængelig nu
Sneaky Pete fra Amazon Original Series, produceret af Golden Globe og Emmy-vinderne Graham Yost og Bryan Cranston, har fået dansk præmiere på Amazon Prime Video. For nylig blev serien forlænget med anden sæson, og serien blev på den første dag i USA og Storbritannien den næstmest streamede Amazon Originals Series efter The Man in the high Castle. Sneaky Pete handler om en svindler, Marius (Giovanni Ribisi), som kommer ud af fængslet for at opdage, at han er jagtet af en ond gangster, som han engang snød. De medvirkende i serien tæller blandt andet: Giovanni Ribisi (Avatar), Marin Ireland (Side Effects), tredobbelt Emmy vinder Margo Martindale (The Americans), Peter Gerety (Prime Suspect), Libe Barer (Parenthood), Shane McRae (Still Alice) og Michael Drayer (Mr. Robot). Serien, som er et samarbejde med Sony Pictures Television er produceret af følgende producere: Graham Yost (The Americans), Bryan Cranston (Breaking Bad), Michael Dinner and Fred Golan (Justified), James Degus (All The Way) and Seth Gordon (Horrible Bosses).
Man in the High Castle, sæson 2 – 10. februar
Serien er baseret på Philip K. Dicks Hugo Award-vindende historiske novelle. I anden sæson af dramaserien The Man in the High Castle bliver det fortsat undersøgt, hvad der ville være sket, hvis de allierede magter havde tabt Anden Verdenskrig. Mens Tyskland styrer meget af østkysten og Japan styrer vestkysten, er Rocky Mountains blevet en "neutral zone" - og grundlaget for en modstand, ledet af en mystisk figur, kun kendt som ”The Man in the High Castle”.
I den nye sæson, med Stephen Root (Justified, Boardwalk Empire) i hovedrollen, hænger freden mellem Tyskland og Japan i en tynd tråd og behovet for at finde ”Manden i det høje slot” bliver mere og mere desperat. I mellemtiden sætter nogle afsløringer vores karakterer på kollisionskurs, og resultatet kan få ødelæggende konsekvenser. På rollelisten af The Man in the High Castle finder vi blandt andre Alexa Davalos, Rupert Evans, Luke Kleintank, DJ Qualls, Joel De La Fuente, Brennan Brown, Bella Heathcote og Callum Keith Rennie med Cary-Hiroyuki Tagawa og Rufus Sewell. Serien er udviklet af Frank Spotnitz med Daniel Percival, Erik Oleson, Isa Dick Hackett, Richard Heus, Ridley Scott og David W. Zucker som executive producers.
Fleabag – 10. februar
Den 10. februar har Fleaback præmiere på Amazon Prime Video. Phoebe Waller-Bridge (Crashing, Broadchurch) har skrevet serien og medvirker også selv. Fleaback er et morsomt og gribende indblik i sindet på en neurotisk, erotisk, vred og ulykkelig kvinde, og foregår i det moderne London. Serien er baseret på Waller-Bridges teaterstykke af samme navn, der vandt en Edinburgh Fringe First Award, en Critics’ Circle og en OffWest End Awards for mest lovende dramatiker samt Susan Smith Blackburn prisen, Special Commendation, der gives til enestående teaterstykker. Med i Fleaback spiller også Brett Gelman (Twin Peaks), Olivia Colman (Peep Show), Bill Paterson (Outlander), Hugh Dennis (Outnumbered), Hugh Skinner (Poldark), Jamie Demetriou (People Time), Jenny Rainsford (The Smoke) og Sian Clifford (Paddy). Serien er instrueret af Harry Bradbeer (Dickensian), og er produceret af Phoebe Waller-Bridge, Harry Williams and Jack Williams (The Missing). Hver episode er 30 minutter lang.
Goliath – 17. februar
Den 17. februar kan medlemmer se første sæson af en af Amazons mest populære serier, Goliath. I serien spiller Golden Globe og Oscar-vinder Billy Bob Thornton (Fargo) samt Oscar-vinder William Hurt (Broadcast News) over for hinanden i det 21. århundredes ultimative David og Goliat-kamp, der udkæmpes i det amerikanske retssystem. I serien følger vi advokaten (Thornton), som søger efter forløsning. Hans eneste chance herfor afhænger af retfærdighed i et retssystem, hvor sandhed er blevet en handelsvare og domme som oftest sker til fordel for de rige og magtfulde. Serien er skrevet af David E. Kelley (Ally McBeal) og Jonathan Shapiro (The Practice). Med i serien spiller også Olivia Thirlby (Juno), Maria Bello (Prisoners), Molly Parker (House of Cards), Nina Arianda (Florence Foster Jenkins) og Tania Raymonde (Lost), Britain Dalton (Criminal Minds) and Sarah Wynter (24 timer). Goliath er produceret af Kelley, Shapiro, Ross Fineman (Lights Out), David Semel og Larry Trilling (Parenthood).
Transparent, sæson 3 – 17. februar
Den 17. februar har seneste sæson af Transparent præmiere på Amazon Prime Video. Med i serien spiller Jeffrey Tambor (Arrested Development), Gaby Hoffmann (Girls), Amy Landecker (Curb Your Enthusiasm), Judith Light (The Assembled Parties) og Jay Duplass. Serien følger en kernefamilie i opløsning på en rejse mod selvrealisering. Efter et svirende reality tjek, har Maura endelig fundet kærligheden i Vicki og er blevet accepteret af familien. Nu vil hun lægge sig under kniven for at blive den kvinde, hun har forestillet sig. I mellemtiden kaster Sarah og Ali sig over to forskellige tilgange til spirituel kontakt. Josh er frakoblet sit arbejde og kærlighedsliv, og lider et forfærdeligt tab, der tvinger ham til at forene sig med sin fortid én gang for alle. Alle veje mødes på et familiecruise til Mexico, der slår fast, at selvom familiens historie er sløret, er hver Pfeffermann deres sande jeg, når de er sammen
Mozart in the Jungle, sæson 3 – 17. februar
Den 17. februar har tredje sæson af Mozart in the Jungle præmiere på Amazon Prime Video. Serien er baseret på den anmelderroste erindring Mozart in the Jungle: Sex, Drugs & Classical Music af Blair Tindall. Med i serien spiller Gael García Bernal (Bad Education) og Lola Kirke (Gone Girl) samt Bernadette Peters, Saffron Burrows og Malcolm McDowell. Den tredje sæson starter midt i et storslået, italiensk eventyr. Rodrigo påtager sig en ny kunstnerisk udfordring: At lede opera-divaen Alessandra efter hendes længeventede hjemkomstkoncert til Venedig. Rodrigo bliver opslugt i Venedigs musikalske historie, mens Alessandra trækker ham ind i et lidenskabeligt samarbejde, der hurtigt bliver en forestilling i sig selv. Hailey rejser tværs over Europa med Andrew Walsh’s ensemble, og erfarer, at det ikke er alt, hun havde håbet, det ville være. I månederne efter lockouten er symfonien blevet skilt ad, og mange af musikerne kan ikke være i samme rum med hinanden, mens de anspændte forhandlinger mellem Cynthia og Gloria bliver personlige. Musikerne udfordres til at blive individer igen, og konfronteres med et liv uden for orkesterfamilien i centrum.
Z: The Beginning of Everything – 24. februar
Den 24. Februar har Z: The Beginning of Everything præmiere på Amazon Prime Video. Serien er en fiktiv bio-serie, og tager udgangspunkt i Zelda Sayre Fitzgeralds – den geniale, smukke og talentfulde Southern Belle – som blev den første charleston-pige og senere et ikon for 20’ernes vilde jazz-dage. Med i serien spiller Christina Ricci (Pan Am) og David Hoflin (One Upon a Time). Serien begynder det øjeblik, Zelda møder den upublicerede forfatter F. Scott Fitzgerald i Montgomery, Alabama i 1918, og bevæger sig igennem deres lidenskabelige, turbulente affære og senere ægteskab. Made in heaven, lived out in hell: Parret var deres tids “kendispar”. I serien konfronteres vi med alkoholisme, utroskab, knuste drømme og psykisk sygdom, som ultimativt ledte til Zeldas tragiske, utidige ende. Z: The Beginning of Everything dykker ned i en fascinerede kvindes liv, der var forud for sin tid, og desuden en kunstner fast besluttet på at etablere sin egen identitet i kølvandet på hendes mands verdensberømmelse. Serien er en moderne fortolkning af en af de mest berygtede kærlighedshistorier gennem tiden, og udspiller sig fra Montgomery, Alabama til den franske Riviera.Del på:


Flere nyheder

Dunkirk

Christopher Nolan kritiserer skarpt Netflix's filmsatning

20 Jul 2017 | Rasmus Larsen |
Bedste mediebokse

Guide: Bedste mediebokse til HBO, Netflix, TV2 Play, Viaplay m.fl.

19 Jul 2017 | Flatpanels |
HLG HDR on LG 2016 OLED

LG 2016 OLED har fået HLG HDR support med seneste opdatering

19 Jul 2017 | Rasmus Larsen |
Dolby Cinema

Dolby og partnere har åbnet Dolby Cinema nummer 100

18 Jul 2017 | Rasmus Larsen |
Netflix

Netflix: Internet TV kan "genoplive filmindustrien"

18 Jul 2017 | Rasmus Larsen |
Ataribox spilkonsol

Kommende Atari spilkonsol vil byde på klassiske og nye spil

17 Jul 2017 | Rasmus Larsen |
2017 TV SHootout

LG OLED kåret 'King of TV' for 4. år i træk ved TV Shootout

14 Jul 2017 | Rasmus Larsen |
Sony Android TV

Alexa kan styre Sony Android TV før Google Assistant kan

14 Jul 2017 | Rasmus Larsen |