Microsoft viser ny, hurtigere Xbox-brugerflade frem - FlatpanelsDK
Xbox One dashboard

Microsoft viser ny, hurtigere Xbox-brugerflade frem

18 Jan 2017 | Rasmus Larsen |

Microsoft vil omdesigne Xbox One ”dashboard”, som du mødes af hver gang du starter spil, apps eller tredje. Den røde tråd bliver at gøre navigation hurtigere, siger Microsoft. I en video fra Windows Central kan du se ændringen.

Ny Xbox One brugerflade

Ejer du en Xbox One eller Xbox One S, så ved du også, at det kan tage sin tid at springe tilbage til hovedmenuen. Microsoft har lovet at omdesigne brugerfladen med udgangspunkt i hastighed.

Nu har vi fået syn for sagen og det lader til at den primære ændring bliver en ny venstrestillet menu, som glider ind over billedet, når du trykker på Xbox-knappen. Herfra kan du hurtigt skifte imellem de spil og apps, som du senest har brugt samt dine ”pins”. Konceptet er kort demonstreret i videoen herunder fra Windows Central.
Microsoft har taget et skridt tilbage ift. at positionere Xbox One, som en tv-boks, men de forsøger fortsat at gøre den gældende som streamer-boks - foruden at være en spilkonsol naturligvis. Der er visse danske apps til rådighed, herunder Viaplay samt amerikanske apps såsom Netflix og YouTube.

En af de tjenester, som også får en mere prominent rolle i forbindelse med den nye brugerflade er Microsofts Beam, som er en livestreaming-tjeneste, der skal konkurrere med Twitch og YouTube Gaming.

Xbox One


- Kilde: Microsoft via Windows CentralDel på: