Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNintendo Switch spilkonsollen lanceres den 3. marts for 300 Euro - FlatpanelsDK

Nintendo Switch spilkonsollen lanceres den 3. marts for 300 Euro

13 Jan 2017 | Rasmus Larsen |

Den næste spilkonsol fra Nintendo hedder Switch og skal lanceres globalt den 3. marts for 300 Euro. Konsollen er en hybrid, der både kan tilsluttes tv’et og tages med på farten.

Nintendo Switch er en hybrid

Nintendo Wii var en overvældende success for det japanske spilselskab, men efterfølgeren Wii U floppede stort. Nu kommer næste generation spilkonsol fra Nintendo. Den skal hedde Switch.

De første detaljer om Nintendo Switch blev afsløret i oktober 2016. Vi vidste allerede, at der var tale om en hybrid-konsol, der kombinerer underholdning til stuen og farten i én løsning. Det sker vha. en slags tablet, der holder strøm i 2,5 til 6 timer og som kan monteres i en holder, når du er hjemme, så underholdningen kan nydes på hjemmets tv-skærm.

Nintendo har skabt en ny ’Joy-Con’ spilcontroller, der kan kombineres på forskellige måder. Herudover vil de tilbyde en mere traditionel spilcontroller, som går under navnet ’Pro’ samt ’Joy-Con Wheels’ til Mario Kart.

Nintendo Switch


Zelda og Mario

Her til morgen fortalte Nintendo så, at Switch lanceres den 3. marts for 300 Euro / 300 USD. Konsollen bliver regionsfri, så du kan købe spil i udlandet. Den lanceres med en kollektion af mini-spil kaldet ’1-2 Switch’, som skal demonstrere hvad konsollen kan. Herudover frigives 'Legend of Zelda: Breath of the Wild’ og et nyt 3D ’Super Mario’ i forbindelse med lanceringen.

Herudover bekræftede selskabet følgende spil: 'Mario Kart 8 Deluxe', 'Splatoon 2', 'Super Mario Odyssey', 'Minecraft: Story Mode', 'Skylanders Imaginators', 'Rayman Legends', 'Skyrim', 'Minecraft', 'NBA 2K18' og 'Arms'.

Nintendo lancerer også et onlinetjeneste i stil med PlayStation Network og Xbox Live, som skal koste penge. Denne tjeneste kræves for at spille online og giver adgang til klassikere fra NES og Super Nintendo tiden. Et bundle med højre og venstre Joy-Con controller skal koste 80 dollars, mens en ekstra Dock til tv-skærmen skal koste 90 dollars. Priserne må forventes at kunne oversættes 1:1 til Euro, så det er bestemt ikke billigt.

Hvor Nintendo tidligere har været i stand til at konkurrere med Sonys PlayStation og Microsofts Xbox på salgstal, er de to løbet fra Nintendo i denne generation. De har reageret resolut ved droppe Wii U og lægge alle kræfter i Switch.

Nintendo Switch


Switch understøtter hverken 4K, HDR, Blu-ray eller andre high-end-features, der kan sammenlignes med de seneste PS4 Pro og Xbox One S konsoller, men det traditionsrige japanske selskab håber på, at deres anderledes tilgang til markedet kan bringe dem tilbage i kapløbet.

Forsalget åbner i visse lande i dag.

Nintendo Switch specifikationer:

6.2“ 1280x720 multitouch display
HDMI output
1080p HD output to TV when in dock
Nvidia Tegra processor
32GB storage – can be expanded with microSD cards
Games come on on GameCards
2.5 – 6 hours battery life when in handheld mode
802.11ac WiFi + USB LAN adaptor in the dock

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |