Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG vil lancere UP970 UHD Blu-ray-afspiller på CES 2017 - rygte - FlatpanelsDK

LG vil lancere UP970 UHD Blu-ray-afspiller på CES 2017 - rygte

15 Dec 2016 | Rasmus Larsen |

LG vil efter sigende lancere sin første Ultra HD Blu-ray-afspiller næste måned på CES 2017. Den skal hedde UP970, ifølge en registrering i WiFi Alliances database fundet af tyske 4KFilme.de. Det forventes, at afspilleren vil kunne håndtere Dolby Vision.

LG UP970 UHD Blu-ray-afspiller

LG har stadig til gode at lancere en Ultra HD Blu-ray-afspiller på trods af, at det koreanske selskab sælger nogle af de skærme, som er bedst gearet til at udnytte det nye format.

Det kan have noget at gøre med Dolby Vision HDR-formatet, som LG allerede har omfavnet på OLED-tv. Flere kanter har spekuleret i, at LG gerne vil have understøttelse af Dolby Vision med på sin første maskine. Filmskiver i formatet kommer i 2017.

Læs også: Dolby Vision forklaret

LG lader til at have denne afspiller klar i 2017. Den tyske side 4KFilme.de har opdaget, at WiFi Alliancens database inkluderer en reference til et produkt kaldet LG UP970. LGs nuværende HD Blu-ray-afspillere hedder BPxxx, hvilket er en forkortelse af ”Blu-ray Player”, så det er ganske naturligt at gå ud fra, at “UP” henviser til “Ultra HD Blu-ray Player”.

LG UP970 UHD Blu-ray player


Noteringen i databasen bekræfter udelukkende specifikationer, som relaterer sig til WiFi, men produktet står dog angivet som en “Media Extender (includes players & recorders)” og blev certificeret den 12. december 2016.

Dette er som bekendt ikke første gang, at WiFi Alliances database afslører detaljer om kommende produkter. FlatpanelsDK skrev i november, at databasen indeholdte referencer til B7, C7, E7, G7 og W7 OLED-serier. De første fire er naturligvis åbenlyse, men W7 kan meget vel referere til LG’s utrolige ”wallpaper TV”.

CES 2017 i Las Vegas ligger kun få uger ude i fremtiden og her forventer vi at høre mere om LGs planer for 2017 samt få bekræftet om der er noget om snakken. Det synes meget sandsynligt.

- Kilde: 4KFilme.de

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |