Nvidia vil afsløre ny Shield Android TV boks på CES 2017 - rygte - FlatpanelsDK
Nvidia Shield

Nvidia vil afsløre ny Shield Android TV boks på CES 2017 - rygte

07 Dec 2016 | Rasmus Larsen (@flatpanelsdk) |

Nvidia har mere eller mindre udfaset den nuværende Shield Android TV-boks og ifølge Slashgear præsenteres en ny udgave på CES 2017 næste måned. Den får bl.a. forbedret WiFi og en slankere bluetooth-controller.

En opgraderet Nvidia Shield

En ny udgave af Nvidia Shield boksen blev i slutningen af august 2016 godkendt i den amerikanske FCC database og ifølge Slashgear vil Nvidia løfte sløret for nyheden på CES 2017 i Las Vegas.

Nvidia Shield
Navnet forbliver uændret og der vil stadig være fokus på både spil og medie-delen. Boksen vil byde på blandt andet forbedret 802.11ac WiFi med MIMO (multiple-in, multiple-out), så streamingforbindelsen bliver hurtigere og mere stabil. Den vil angiveligt også skifte fra Wi-Fi Direct til Bluetooth LE (low energy) på spilcontrolleren og muligvis fjernbetjeningen. Spilcontrolleren vil blive tyndere og kunne holde længere tid på en opladning.

Slashgear spekulerer herudover i, at Nvidia på samme tidspunkt vil begynde at understøtte 4K-film fra Google Play-tjenesten. Teknisk set burde den nuværende hardware kunne gøre det, men Shield var ikke på listen over kompatible enheder, da Google meldte nyheden ud.

Nvidia’s præsentation på CES 2017 starter natten mellem den 4. og 5. januar dansk tid. FlatpanelsDK drager i starten af januar mod Las Vegas for at deltage på CES.

- Kilde: SlashgearDel på: