Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonWaoo lancerer web-tv app på iPhone - FlatpanelsDK

Waoo lancerer web-tv app på iPhone

22 Nov 2016 | Rasmus Larsen |

Tv-udbyderen Waoo lancerer i dag en app til iPhone, så man kan se tv-kanaler på farten. Med løsningen vil man forsøge at give fleksibiliteten, som kendes fra streaming.

Waoo web-tv på iPhone

Waoo er en klassisk tv-udbyder, der følger den årlige tradition med at hæve prisen på tv-pakker, men selskabet vil gerne supplere med tv-løsninger på de mobile enheder.

Selskabet havde allerede en app til Android og iPad og i dag tilføjes iPhone så til folden.

- ”Vi er glade for at have fået en fuld understøttelse af de største og altoverskyggende mobile platforme på markedet, hvor både eksisterende og nye kunder få adgang til deres TV-kanaler uden at det koster ekstra,” siger Jørgen Stensgaard, adm. direktør, Waoo.

Waoo kalder løsningen web-tv. Her kan du se bl.a. tv-kanaler, selvom du ikke sidder hjemme i stuen. Det virker kun indenfor Danmarks grænser. Du kan læse mere om Waoo’s web-tv her.

Waoo web-tv


Nyt bagvedliggend system

iPhone app’en har været længe ventet, men Waoo har først skulle ombygge nogle bagvedliggende systemer for at levere en god oplevelse.

- ”Vi har høstet erfaringer fra vores tablet-apps, som vi har haft ude et stykke tid, og det har givet anledning til en komplet ombygning af det bagvedliggende system. Det har skubbet lanceringen af iPhone-app’en til nu, men til gengæld forbedret stabiliteten betragteligt og skabt nye muligheder for at udrulle flere og bedre digitale tjenester på tværs af platformene fremadrettet,” forklarer Jørgen Stensgaard.

Disse digitale tjenester omfatter bl.a. start forfra og arkiv.

App’en fra Waoo kan hentes gratis på Apple App Store her fra i dag.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |