Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCanal Digital lancerer app på Apple TV4 og Samsung Smart TV - FlatpanelsDK

Canal Digital lancerer app på Apple TV4 og Samsung Smart TV

02 Nov 2016 | Rasmus Larsen |

Canal Digital har i dag lanceret apps på Apple TV4 boksen og Samsung Smart TV fra 2013 og frem. Tv-udbyderen ser de nye apps som et supplement til tv-signalet via satellit.

Apps til tv-platforme

Canal Digital er stadig først og fremmest leverandør af tv-kanaler via parabol, men med Canal Digital GO-tjenesten har man i de seneste år udvidet til PC, mobil og tablet.

Nu er turen kommet til tv-platformene.

- ”Efter snart 20 år på markedet er vores rolle som tv-operatør forandret. Vi er ikke længere kun leverandør af tv via satellit, men lige så meget streaming-leverandør. De seneste år har vi satset mere end nogensinde på at kunne tilbyde vores indhold til alle typer kunder”, siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør, Canal Digital i Danmark.

Helt konkret introduceres der en app til Apple tvOS på den ny Apple TV4 boks samt Samsung’s Smart TV fra 2013 og frem, som kører hhv. Smart Hub og Tizen platformene.

App til Apple TV4

Den nye app til Apple TV giver adgang til ”de fleste af kanalerne i tv-pakken. Det gælder live-kanaler, arkiv og resten af det indhold, tv-pakken giver mulighed for at streame”.

Canal Digital tilføjer, at man har opbygget brugerfladen baseret på principperne for tvOS fra Apple, så navigationen skulle være ”enkel, logisk og brugervenlig”.

Der er ikke mulighed for at leje film og tv-serier i app’en på Apple TV.

Canal Digital Apple TV4


App til Samsung Smart TV

App’en til Samsung Smart TV fungerer til 2013 og 2014 Smart TV baseret på den tidligere Smart Hub-platform samt nyere 2015 og 2016 Smart TV baseret på Tizen-platformen.

Med app’en ”er der adgang både til arkiv med udsendelser fra den seneste uge og der er mulighed for at leje film og serier. Kunder med C More har endvidere adgang til alt C More indhold on-demand”.

I modsætning til app’en på Apple TV er der dog ikke live-tv. Brugerfladen på Samsung TV minder til forveksling om den på Canal Digital tv-boksen, så den skulle være nem at finde rundt i for eksisterende kunder.

Canal Digital Samsung Smart TV


Canal Digital afslutter med at sige, at de to apps ”opdateres løbende med endnu flere smarte fordele og funktioner”. Canal Digital GO app'en på mobil understøtter også Airplay og Chromecast.

Læs mere om Canal Digitals tv-pakker og priser på canaldigital.dk.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |